Bolubeyi
Yeni Fapstronot
Öncelikle burayı 1 saat önce keşfettim nasıl bı ortam var ve insanlar burda nasıl hiçbir fikrim yok. Arkadaşlar bende bu bataklığın dibine vurmuş bir insanım yani dibindeyim bunun ötesini keşfedemedim. Yaşım 26 özgüvensizliğim, içine kapanıklılığım iki lafı bir araya getirip konuşamayan yıkık biri haline geldim resmen. En kötüsüde kaç gündür aynaya bakarak kendime sorduğum soru sen kimsin oğlum sen ne için yaşıyorsun sen ne istediğini bile bilmiyorsun demekle geçiyor son bir kaç gündür. Ailemin çocukken aşırı koruması yasaklaması vs beni ben olduğumu hissettirmemeleride tadı tuzu oldu hayatımın. 13 yaşından beri yaparım bu illeti. Yıllardır derimki ne var ya istesem yapmam bırakırım diye diye 26 yaşına geldim artık kendimden igrenir haldeyim. Benim için tamamen uyku hapı haline geldi mast. Yapmazsam uyuyamıyorum. Son 1 kaç yıl buna alıştım. Uyumadan yaparken iç çamaşırımın üstüne hallediyorum bu iğrençlik seviyesi benim için okadar normal bişe olduki o gün bugün diycem. Kim olduğumu bilmek istiyorum bu iğrençlik ten kurtulmak istiyorum. Hep ben istiyorum dedikçe içimdeki ses farzetki kurtuldun gene bişe olmucak huyun böyle suyun böyle kalacak deyip duruyor hep.
Hepinize saygılar sevgiler dilerim inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.
Hepinize saygılar sevgiler dilerim inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.