Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yeni Başlangıç

zagormkl

Yeni Üye
Merhabalar dostlar kısaca kendimden bahsedeyim.

23 yaşındayım ve çok uzun zamandır pmo bağımlılığım var ama sorun şu ilk okulda çok aşırı hızlı öğrenen biriyken başladıktan sonra bu durum 360 derece değişti her şey gerilemeye başladı öğrenme hızı konusunda bir gecede farsça gramer öğrenmek bir konunun mantığını kavradığım anda konuyu tamamen idrak edip konu hakkında fikirlerim olması gibi bir öğrenme eğrisine sahibim ek olarak pmo salgılanan dopamin hiper aktivitem sebebi ile çok fazla çekiyor beni biliyorsunuz dehb dopamin reseptörleri ile ilgili nörolojik bir problem concerta 53mg kullanıyorum mesela içtiğim zaman çok sert bir odaklanma sağlıyor ama aklım direkt pmo ya gidiyor ilacı alınca mesela sertleşemiyorum bunu da şu şekilde tasfir ediyorum çok fazla pmo sebebi ile değişen fantaziler sebebi ile aşırı fantazilere maruz kalmadığımda sertleşemiyorum ilk deneyimim de o gün sabah ilaç içmem sebebi ile sertleşememle bir kaosa dönüştü bu gün sürece başladım 3 yada 7 günlük aralar ile bu konuyu güncellemeyi düşünüyorum.

Bu sürece girişimdeki en büyük motivasyon ilacı içtiğim zaman aklımın direkt pmo kaymasını istemiyorum çünkü ilacı içtiğim zaman kendimi normal insan gibi hissedebiliyorum ama en ufak bir uyarıcı düşünmek yeter beni öyle bir pmo ve boşalmaya odaklıyor ki anlatamam kullanan var ise bilir bu durumu şimdiden bu konuyu okuyan ve yorum yapanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Yazını okudum dostum, ilaçlarla ilgili bir tecrübem maalesef yok. Ama ben ne olursa olsun karar veren ve disiplin olayın güçlendirebilen birisinin başaramayacağı bir şey olmadığını düşünüyorum. Umarım sen de başaracaksın.

zagormkl

Yeni Üye
Yazını okudum dostum, ilaçlarla ilgili bir tecrübem maalesef yok. Ama ben ne olursa olsun karar veren ve disiplin olayın güçlendirebilen birisinin başaramayacağı bir şey olmadığını düşünüyorum. Umarım sen de başaracaksın.
daha önce bir kaç denemem oldu bir keresinde 15 gün sigara ve mastürbasyondan uzaktım bu durum inanılmaz iyiydi tekrar 15 güne ulaşamadım ama bu sefer yapacağıma inanıyorum bu pmo dışında irademi istediğim gibi yönetebilen de birisiyim ama pmo ve dehb kaynaklı dopamin ihtiyacı beni resmen alaşağı ediyor

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
daha önce bir kaç denemem oldu bir keresinde 15 gün sigara ve mastürbasyondan uzaktım bu durum inanılmaz iyiydi tekrar 15 güne ulaşamadım ama bu sefer yapacağıma inanıyorum bu pmo dışında irademi istediğim gibi yönetebilen de birisiyim ama pmo ve dehb kaynaklı dopamin ihtiyacı beni resmen alaşağı ediyor
PBKY kitabını okudun mu ? Öncelikle düşmanını iyi tanıman lazım. Hatta en başta neverfap youtube kanalındaki videoları izlemediysen oradaki videoları iyice not alrak izlemeni öneririm.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6