Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yeni Başlayanların Soruları Redpill Kızlara Yürümek

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Katılım
15 Şub 2021
Mesajlar
595
Tepki puanı
1,654
Puanları
160


Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini
isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim? Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde
daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım? Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.



Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım? Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin. Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20


Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini
isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim? Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde
daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım? Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.



Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım? Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin. Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.
Kendini eziklemek gibi oluyor ama tipi benim gibi 1/10 olanlar ne yapsın hocam varmı ona göre tavsiyeler ? Yoksa doğal seleksiyon ile elenmiş bireylermiyiz ? Şuan hayatımda tam anlamıyla black pill i yaşıyorum.
 

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Katılım
15 Şub 2021
Mesajlar
595
Tepki puanı
1,654
Puanları
160
Kendini eziklemek gibi oluyor ama tipi benim gibi 1/10 olanlar ne yapsın hocam varmı ona göre tavsiyeler ? Yoksa doğal seleksiyon ile elenmiş bireylermiyiz ? Şuan hayatımda tam anlamıyla black pill i yaşıyorum.
Bu bir bahane youtubede Mr deer kanalına bi bak herifte gram tip yok ama ne hatunlar kaldırıyor. Tipsiz erkek yoktur Vücut çalışmayan erkek vardır. Bi spor salonuna yazıl kasların gelişsin testosteronunun artsın bununla beraber redpill içselleştir sokakta çevrende hoşuna giden hatunlara yürü reddedileceğini bilerek yürü , Para kazanmanin yollarını ara
 

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Katılım
10 Mar 2021
Mesajlar
266
Tepki puanı
253
Puanları
96
Kendini eziklemek gibi oluyor ama tipi benim gibi 1/10 olanlar ne yapsın hocam varmı ona göre tavsiyeler ? Yoksa doğal seleksiyon ile elenmiş bireylermiyiz ? Şuan hayatımda tam anlamıyla black pill i yaşıyorum.
Kişisel bakıma önem ver ve cinsel pazar değerini arttırmaya çalış.
Spora başla kas geliştir
 

Savascı

Deneyimli Üye
Katılım
22 Ağu 2020
Mesajlar
173
Tepki puanı
395
Puanları
99
Kendini eziklemek gibi oluyor ama tipi benim gibi 1/10 olanlar ne yapsın hocam varmı ona göre tavsiyeler ? Yoksa doğal seleksiyon ile elenmiş bireylermiyiz ? Şuan hayatımda tam anlamıyla black pill i yaşıyorum.
Erkek seçilim mekanizmasında tip bir seçilim nedeni değildir,bu yüzden doğal seleksiyon olma ihtimalin yok dostum.Eğer tip bir seçilim mekanizması olsaydı yakışıklılığa doğru evrilirdik değil mi ? Erkek seçilim mekanizması daha doğal dinamikler üstünden ilerler;Güç,duygusal kararları doğru alabilme,mental irade,zorluklarından üstesinden gelebilmek vs vs .
 

elvas

Mars Yolcusu
Katılım
9 Ağu 2020
Mesajlar
136
Tepki puanı
156
Puanları
53
Erkekler için tip bir avantaj sağlar ama elenme nedeni değildir hiyerarşide önemli olan para statü giyim konuşma kültür gibi gibi sıralanabilir
 

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20
Kişisel bakıma önem ver ve cinsel pazar değerini arttırmaya çalış.
Spora başla kas geliştir
5 yıldan beri ileri seviye calisthenics yapıyorum çoğu kişiden daha iyi kas genetiğim ve fiziğim var ancak tip 0/10(ciddiyim trol değil) olması sebebiyle sağlıklı olmaktan başka bir şeye yaramıyor kaslı ve fit olmak.Kişisel bakıma gelirsek; vücudumu kıllardan temiz tutmak haricinde hiçbir bakıma önem vermiyorum.Saçlar dağınık,giyinmeyi bilmiyorum,suratım stresten sivilce tarlasına döndü,gözlerimin altı şiş ve mor, aynı 70'lik dedelere benziyorum
 

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20
Erkekler için tip bir avantaj sağlar ama elenme nedeni değildir hiyerarşide önemli olan para statü giyim konuşma kültür gibi gibi sıralanabilir
Hocam kızdan kıza değişiyor bu durum,kimisi tipe çok önem veriyor,kimisi konuşmaya,eğlenceli olmasına,kimisi kültürlü olmasına vb.gibi
 

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20
Erkek seçilim mekanizmasında tip bir seçilim nedeni değildir,bu yüzden doğal seleksiyon olma ihtimalin yok dostum.Eğer tip bir seçilim mekanizması olsaydı yakışıklılığa doğru evrilirdik değil mi ? Erkek seçilim mekanizması daha doğal dinamikler üstünden ilerler;Güç,duygusal kararları doğru alabilme,mental irade,zorluklarından üstesinden gelebilmek vs vs .
Doğada güçsüz olanlar elenir ve benim gibi çoğu şeyi kafaya takan insanlar hem fiziken hem de mental olarak bitik hale geliyor,hayattan kopuyor ve düşük enerji ve güven sebebiyle dişiler tarafından eleniyoruz. Anlattıklarınız çok doğru ancak yakışıklı olmak böyle bir durumda sizi 10-0 önde başlatır yine.
 

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20
Bu mesele için benim tavsiyem bu şeyleri umursamamak. Hayattan istediklerini alamayacağını düşünüyorsan hayatın sana getireceklerini kabul etmek çok daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Bu sorumluluktan kaçmak ve korkaklıkla karıştırılabilir. Fakat burada tembellik ya da iradesizlik yok. Tam tersine kişinin gelişim için gösterdiği mutlak bir çaba var. Gerek sporda, gerek akademide gerekse hayatın kendisinde. Fakat bu kişi kendini tüm istediklerini elde etmek için şartlandırmak yerine hayattan lezzet almaya bakıyor.
Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak umursamadan yapamıyorum bir türlü,çok takıntılıyım ve bu düşünceler beynimi kemiriyor. Tam bir ağır vakayım.
 

I will achieve

Another
Katılım
26 Kas 2020
Mesajlar
19
Tepki puanı
17
Puanları
4
Konum
izmir
Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak umursamadan yapamıyorum bir türlü,çok takıntılıyım ve bu düşünceler beynimi kemiriyor. Tam bir ağır vakayım.
Bence böyle düşünme giyim konusunda bir çok tarz var internette keşfedip alabilirsin. Yüz bakımı konusunda doğal sabunlarla yıka ama çok fazla sivilce varsa doktora danış derim. Göz altı bence fazla sorun değil çekici duruyor çoğu kızda. Saçlarınıda internetten fikir alıp berbere veya birkac kişiye danış.
 

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20
Beynini kemiren düşünce insanların iki yüzlü olması mı? Onlara kendini kabul ettirmeye mi çalışıyorsun? Diğerleri bu kadar değer verilecek varlıklar değil bunu sana temin ederim. Kendi değerlerini oluştur, kendi değerlerini yaşa. İnsanların yanında başka onlardan ayrı başka birisi olma. İkiyüzlü olma sen. Bu takıntılardan böyle kurtuldum ben.
Hocam, beynimi kemiren düşünceler kendimi beğenmemekle alakalı ama özelliklede tip takıntım buna neden oluyor Mesela sürekli;asla iyi olamayacağım,hiçbir kız beni sevmeyecek,berbat bir şekilde yalnız başıma sefil hayat yaşayacağım,hayatın zevklerinden mahrum kalacağım gibi sayabileceğim binlerce düşünce var aklımda.
 

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20
Bence böyle düşünme giyim konusunda bir çok tarz var internette keşfedip alabilirsin. Yüz bakımı konusunda doğal sabunlarla yıka ama çok fazla sivilce varsa doktora danış derim. Göz altı bence fazla sorun değil çekici duruyor çoğu kızda. Saçlarınıda internetten fikir alıp berbere veya birkac kişiye danış.
Sivilcelerimin kaynağı ergenlik ve stres diyebilirim ama yine de dediğiniz gibi doktora danışmakta fayda var. Saçlarım ise kalın telli hiç şekil almıyor ve uzayınca mağara adamı gibi oluyorum o yüzden hep kısa kestiriyorum.
 

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
118
Tepki puanı
199
Puanları
58
Yaş
20
Bu video düşüncelerim hakkında bir fikir verebilir.
Edit: Bu arada bu yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem. Sana boşver gitsin kapat dükkanı demiyorum. Hayat bir nehir gibi akıyor ve eğer değiştiremeyeceğimiz bu şeyleri düşünüp durursak mutlu olma fırsatımızı da yok ederiz. Her şeye rağmen ruhumuzun asaletini korumalıyız. Her şeyi eksiksiz yerine getir ve potansiyelinin tamamını ortaya çıkar. Seni bundan daha mutlu edebilecek ne var ki?
Kıymetli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak insan; neden başkaları gibi daha şanslı değilim,neden daha fazla çabalamam gerekiyor, neden daha fazla acı çekiyorum diye üzülüyor. Ama dediğiniz gibi bunları düşünürsek ilerleyemeyiz,mutlu olamayız.
 

Lenalette

Ay Yolcusu
Katılım
28 Nis 2022
Mesajlar
33
Tepki puanı
40
Puanları
21
Kıymetli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak insan; neden başkaları gibi daha şanslı değilim,neden daha fazla çabalamam gerekiyor, neden daha fazla acı çekiyorum diye üzülüyor. Ama dediğiniz gibi bunları düşünürsek ilerleyemeyiz,mutlu olamayız.
Psikolojik olarak seni negatif etkiler böyle düşünceler.Kendi elinde olmayan şeyler için üzülürsen dediğin gibi ilerleyemezsin.Bence bunu azaltmak için kendine bir hedef biç ve onu gerçekleştirmeye çalış.
 

I will achieve

Another
Katılım
26 Kas 2020
Mesajlar
19
Tepki puanı
17
Puanları
4
Konum
izmir
Sivilcelerimin kaynağı ergenlik ve stres diyebilirim ama yine de dediğiniz gibi doktora danışmakta fayda var. Saçlarım ise kalın telli hiç şekil almıyor ve uzayınca mağara adamı gibi oluyorum o yüzden hep kısa kestiriyorum.
Yaşadığın yerde eğitim alan berber araştır. Orda traş olmayı dene senin için güzel tarz yaratır belki.
 

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Katılım
10 Mar 2021
Mesajlar
266
Tepki puanı
253
Puanları
96
5 yıldan beri ileri seviye calisthenics yapıyorum çoğu kişiden daha iyi kas genetiğim ve fiziğim var ancak tip 0/10(ciddiyim trol değil) olması sebebiyle sağlıklı olmaktan başka bir şeye yaramıyor kaslı ve fit olmak.Kişisel bakıma gelirsek; vücudumu kıllardan temiz tutmak haricinde hiçbir bakıma önem vermiyorum.Saçlar dağınık,giyinmeyi bilmiyorum,suratım stresten sivilce tarlasına döndü,gözlerimin altı şiş ve mor, aynı 70'lik dedelere benziyorum
O zaman dermatolojiye git sana tedavi yöntemlerini sunsunlar

Ve şu videoları izle


 

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Katılım
20 Ara 2021
Mesajlar
169
Tepki puanı
87
Puanları
34
Kendini eziklemek gibi oluyor ama tipi benim gibi 1/10 olanlar ne yapsın hocam varmı ona göre tavsiyeler ? Yoksa doğal seleksiyon ile elenmiş bireylermiyiz ? Şuan hayatımda tam anlamıyla black pill i yaşıyorum.
Yaklaşırken bazen morali bazen sessiz ,korku vs oluyor o neden kaynakli
 

raiden

Satürn Yolcusu
Katılım
23 Eki 2022
Mesajlar
134
Tepki puanı
337
Puanları
91
Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini
isteyin.
Ben bu hatayı geçenlerde yaptım sanırım. Şimdi keşke bu yazınızı daha önce okumuş olsaydım diyorum. Bu yazıdaki fikirleri bir dahaki sefer için aklımda tutacağım.

Yıllardır zamanını porno izleyerek, mastürbasyon yaparak, oyun oynayarak, film izleyerek, abur cubur yiyerek boşa harcamış biriyim. Porno bağımlılığından kurtuldum ama diğerlerine karşı hâlâ mücadele ediyorum. Bu nedenle yaşıma rağmen ilişkilerde fazlasıyla tecrübesizim.

Hoşlandığım bir kız vardı, aynı mahalledeyiz. Bazen denk geldi mi ayak üstü konuşuyoruz. Fakat benim saçma sapan çalışma saatlerim yüzünden bu nadiren oluyor. Kızın bende numarası da yok. İyisi mi Instagram'da yürüyeyim, daha sonra numarasını alırım dedim. Kızı Instagram'da bulup takip isteği yolladım, o da kabul etti. Hatta o da beni takip etmeye başladı. "Bu güzel bir gelişme, umut var" dedim.

Mesaj attım, merhabalaştık. Kız benim merhaba mesajıma yanıt verdikten sonra şunun ayırdına vardım: Bundan sonra ne diyeceğimi hiç bilmiyordum. Kızı bir şeyler içmeye davet etmek istiyordum ama konuyu nasıl açacağımı bilmiyordum. Doğrudan konuya girmek yanlış geliyordu. Güya tecrübeli olan, bu işlerde uzman olduğunu iddia eden bir arkadaşıma danıştım.

Arkadaşımın verdiği tavsiye hiç de mantıklı değildi. Kızı bir yere davet etmeden önce çok da sosyal bir insan olmadığımı söylememi ve oradan yürüyerek asıl konuya gelmemi tavsiye etti. Bu bana hiç mantıklı gelmedi. Resmen "ben eziğin tekiyim" dememi tavsiye ediyordu. Bu tavsiyeyi kabul etmedim. O da bana "kıza hafta sonları ne yapıyorsun diye sor, oradan da yürürsün" dedi. Bu aklıma yattı. Instagram mesajlarında böyle emsaj attım. Kız mesajı gördü ama hiç yanıt vermedi ve bütün plan suya düştü. (Bu arada hâlâ takip listesinde görünüyorum ama attığım hikâyelere hiç bakmıyor, paylaşımlarımla hiç etkileşime girmiyor, zaten kendisi de hiç paylaşım yapmıyor)

Muhtemelen olabilecek işi kendim berbat ettim. Hâlbuki yapmam gereken şey doğrudan konuya girmekti. Şimdi geriye bakıyorum da ne kadar da gözümde büyütmüşüm. Özgüvenli bir şekilde konuya girip olmazsa da next demek gerekiyordu.

Gerçekten de kızları gözümüzde fazla büyütüyoruz, ilişki kurmak ve reddedilmek gibi konuları gözümüzde aşırı büyütüyoruz.
 

cvehileyle

Jüpiter Yolcusu
Katılım
17 May 2022
Mesajlar
483
Tepki puanı
243
Puanları
76
Ben bu hatayı geçenlerde yaptım sanırım. Şimdi keşke bu yazınızı daha önce okumuş olsaydım diyorum. Bu yazıdaki fikirleri bir dahaki sefer için aklımda tutacağım.

Yıllardır zamanını porno izleyerek, mastürbasyon yaparak, oyun oynayarak, film izleyerek, abur cubur yiyerek boşa harcamış biriyim. Porno bağımlılığından kurtuldum ama diğerlerine karşı hâlâ mücadele ediyorum. Bu nedenle yaşıma rağmen ilişkilerde fazlasıyla tecrübesizim.

Hoşlandığım bir kız vardı, aynı mahalledeyiz. Bazen denk geldi mi ayak üstü konuşuyoruz. Fakat benim saçma sapan çalışma saatlerim yüzünden bu nadiren oluyor. Kızın bende numarası da yok. İyisi mi Instagram'da yürüyeyim, daha sonra numarasını alırım dedim. Kızı Instagram'da bulup takip isteği yolladım, o da kabul etti. Hatta o da beni takip etmeye başladı. "Bu güzel bir gelişme, umut var" dedim.

Mesaj attım, merhabalaştık. Kız benim merhaba mesajıma yanıt verdikten sonra şunun ayırdına vardım: Bundan sonra ne diyeceğimi hiç bilmiyordum. Kızı bir şeyler içmeye davet etmek istiyordum ama konuyu nasıl açacağımı bilmiyordum. Doğrudan konuya girmek yanlış geliyordu. Güya tecrübeli olan, bu işlerde uzman olduğunu iddia eden bir arkadaşıma danıştım.

Arkadaşımın verdiği tavsiye hiç de mantıklı değildi. Kızı bir yere davet etmeden önce çok da sosyal bir insan olmadığımı söylememi ve oradan yürüyerek asıl konuya gelmemi tavsiye etti. Bu bana hiç mantıklı gelmedi. Resmen "ben eziğin tekiyim" dememi tavsiye ediyordu. Bu tavsiyeyi kabul etmedim. O da bana "kıza hafta sonları ne yapıyorsun diye sor, oradan da yürürsün" dedi. Bu aklıma yattı. Instagram mesajlarında böyle emsaj attım. Kız mesajı gördü ama hiç yanıt vermedi ve bütün plan suya düştü. (Bu arada hâlâ takip listesinde görünüyorum ama attığım hikâyelere hiç bakmıyor, paylaşımlarımla hiç etkileşime girmiyor, zaten kendisi de hiç paylaşım yapmıyor)

Muhtemelen olabilecek işi kendim berbat ettim. Hâlbuki yapmam gereken şey doğrudan konuya girmekti. Şimdi geriye bakıyorum da ne kadar da gözümde büyütmüşüm. Özgüvenli bir şekilde konuya girip olmazsa da next demek gerekiyordu.

Gerçekten de kızları gözümüzde fazla büyütüyoruz, ilişki kurmak ve reddedilmek gibi konuları gözümüzde aşırı büyütüyoruz.
Ortak bir konu bulup havadan sudan sohbet etmek gerekiyor, direk teklif etmek en yanlış hamle. Kız hikaye paylaşsaydı hikayeyle ilgili bir şey yazabilirdin veya gönderiyle alakalı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst