TV'nin üstümdeki etkisini anlattım umarım faydası olur.
Televizyon.
Ben TV hayatımdan çıkaralı tam 101 gün olmuş, eskiden 1 günde TV ye tam 4 saat ayırırdım hemde tamamen gereksiz şeyler için. Ve nedense sürecinin bozulmasından en büyük etken TVydi, tabi ben bunun farkına biraz geç vardım. Hepiniz denk gelmişsinizdir, özelikle günümüzdeki diziler yoldan çıkmış, +7 deniyor ama bence saçmalık bir çok dizi +18 i geçmiş bile. Ve genelik le şunu farkettim her TV izledikde n sonra bir anada pmo nu içinde buluyordum kendimi. Sonra bir gün evde yine TV izliyordum izleyecek birşey yoktu bende açtım haber izliyey im bari dedim, ve bir kaç kişi çıkmış tartışıyor.konu ise emekli maaşı bende bunları mal gibi dinliyorum 30,40 dk aradan geçti sonra kendime sordum; SEN EMEKLİMİSİN? yo değilim niyeki haa, sonra peki emekli maaşıyla mı geçinniyorsun? Yoo niyeki haa tm,peki ailende emekli maaşı alan varmı? Yoo, sonra bir ana kendime geldim lan ozaman ne işin var burda dedim ve fişi çektim, kendime söz verdim bundan sonra TV izlemek yok diye ve hić zorlanmadan bıraktım. Tamı tamına hayatıma 18 gün 22 saat 54 dk kazanmışım bu 100 gün içinde. Arkadaşlar bir ćoğumuz TV yüzünden, TV de gördüklerimiz den etkilenip pmo ya düşüyoruz bun dan emenim,ki bunu deneyimlemiş biriyim. TV de gerçekten çok Ahlaksız şeyler var dolup taşıyor, ful boş bence tamamen kargaşadan i baret sözüm hepsine değil, ama bir çoğuna. Ve TVyi genelde haber izlemek için kullanıyor um ben derdim eskiden tam 4 saat vay be, ama çoğunlukla boş şeyler izlerdim. TV de bulacağım haberi telfonda da PC 'de de bula bilirim. İşte bu yüzde den kurtuldum ve hayatım daha bol daha bereketli oldu.
ve pmo ya daha az yapmaya başladım şimdi ise tamamen çıkaracağım İNŞAALLAH.
Hepinize eğer benim gibi yapıyorsanız bence çabuk kurtulun derim. Eğer inanmak istiyorum diyorsanız sadece 10 gün deneyin derim zaten farkı anlarsınız. Tabi benim gibi günde 2-4 saat aralığında izliyorsanız.
Yazım hatalarından ötürü kusura bakmayın.
HAYIRLI GÜNLER.