Invictus
Ay Yolcusu
Başarılar dostumŞimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin![]()
Başarılar dostumŞimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin![]()
Niye cenazene gelelim abi çalıştıysan yaparsınŞimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin![]()
Zaten sosyal medyayi sildim sınav sürecinde olduğum içinKardeşim alt yapın yoksa baştan başlamak en iyisi çünkü konular hep bağlantılı ,lise 3 4 e doğru birşey anlamayacaksın çoğu dersten.Bu sitede olma sebebimiz belli öncelikle fapi bırak.xd
Ne olduŞimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin![]()
Yapma abi ?Şimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin![]()
Ne oldu
YKS benim üzerimde ağıt eyledi. Şu anda tekrar hazırlanıyorum intikamım acı olacakYapma abi ?
İnşallah istediklerin olur abi belki buraya da bir yazı yazarsın sınavdan sonra ? BAŞARILAR ?YKS benim üzerimde ağıt eyledi. Şu anda tekrar hazırlanıyorum intikamım acı olacak![]()
Teşekkürler dostum.İnşallah istediklerin olur abi belki buraya da bir yazı yazarsın sınavdan sonra ? BAŞARILAR ?
Başarılar üstad , sana inancımız tam. Umarim istediğin üniversiteye gidersin. Bu memleketin sana ihtiyacı var .??YKS benim üzerimde ağıt eyledi. Şu anda tekrar hazırlanıyorum intikamım acı olacak![]()