Invictus
Ay Yolcusu
Başarılar dostumŞimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin
Başarılar dostumŞimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin
Niye cenazene gelelim abi çalıştıysan yaparsın ?Şimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin
Zaten sosyal medyayi sildim sınav sürecinde olduğum içinKardeşim alt yapın yoksa baştan başlamak en iyisi çünkü konular hep bağlantılı ,lise 3 4 e doğru birşey anlamayacaksın çoğu dersten.Bu sitede olma sebebimiz belli öncelikle fapi bırak.xd
Ne olduŞimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin
Yapma abi ?Şimdi sınava gircem YKS, sağlam çıkarsam sana harika tavsiyeler verebilirim, yamulursam cenazeme gelin
Ne oldu
YKS benim üzerimde ağıt eyledi. Şu anda tekrar hazırlanıyorum intikamım acı olacakYapma abi ?
İnşallah istediklerin olur abi belki buraya da bir yazı yazarsın sınavdan sonra ? BAŞARILAR ?YKS benim üzerimde ağıt eyledi. Şu anda tekrar hazırlanıyorum intikamım acı olacak
Teşekkürler dostum.İnşallah istediklerin olur abi belki buraya da bir yazı yazarsın sınavdan sonra ? BAŞARILAR ?
Başarılar üstad , sana inancımız tam. Umarim istediğin üniversiteye gidersin. Bu memleketin sana ihtiyacı var .??YKS benim üzerimde ağıt eyledi. Şu anda tekrar hazırlanıyorum intikamım acı olacak