Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yeni Hobi Önerileri (Soru)

calmıtyyy

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda telefonda fazla vakit geçirdiğimi fark ettim ve bunun için bir önlem almam gerektiğini hissettim. Boş vakitlerimde telefona bakmak yerine yapabileceğim hobi önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

DexterMorgan_

Venüs Yolcusu
Yani klasik , kitap okumayı önerebilirim hem nofap sürecine baya katkı sağlar onun dışında eğer spor yapmıyorsan her türlü yap vücut geliştirme , yüzme , futbol aklına ne gelirse içinden neyi seviyorsan. Bir dil öğrenmeye çalışabilirsin hobi gibi başlayıp götürürsen kişilik olarak geliştirir seni onun dışında bir enstrüman alabilirsin gitardır kemandır artık neyi seçeceksen . Aklıma bunlar geliyor herkesin yapabileceği şeyler

ardahappy

Yeni Fapstronot
günümüzdeki klasik hobiler bariz. kitap-spor-bisiklet....gibi daha fazlası. kendine challangelar koy hayatı oyun gibi yaşamayı deneyebilirsin. Mesela bu ay hiç şeker tuz paketli gıda yemeyeceğim. Bir kızla konuşmayı deneyeceğim. Ya da herhangi birşeyi yapmaya çalışmak.

Desert eagle

Venüs Yolcusu
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda telefonda fazla vakit geçirdiğimi fark ettim ve bunun için bir önlem almam gerektiğini hissettim. Boş vakitlerimde telefona bakmak yerine yapabileceğim hobi önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Ben 4-5 sene muay thai yaptım 6 ay önce bıraktım.
Şimdi yüzmeye başladım hiç bilmiyordum 1 ay oldu öğrendim sadece su üstünde kalamıyorum şuan
Haftada 2 günde fitnessa gidiyorum belediyenin yerlerini kullanıyorum çok pahalıda olmuyor

bende hobi arayışındayım şuanlık bilmediğim ve geliştirmem gereken şeyleri yapıyorum yüzmeden sonra ingizlice kursuna gideceğim

puzzle yapmayı denedim ama beceremedim yani 1000 parçalı falan yapmayı bilmiyorum bıraktım belki geri dönerim bilmiyorum

Lego yaptım iyi ama o da çok pahalı

Resim yapmak müzik aleti çalmak vs olabilir ben yapmayı düşünüyorum

benim tavsiyem imkanın varsa mutlaka yapmak istediğin şeyle ilgili kursa veya grup derslerine katıl örneğin resim çizmek istiyorsan resim kursuna git böyle daha iyi olur

burda en iyisi ne diye sorarsan muay thai çok iyiydi antremanda sınırlarını zorluyorsun mücadele ediyorsun muhteşem birşeydi antremandan sonra çok iyi hissediyorsun

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6