Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yeniden Deniyorum - Başaracağım

Velvet

Yeni Üye
Herkese merhabalar. Yaklaşık 15 ay önce 135 günlük bir serim vardı, maalesef bozmuştum. Düşünüyorum da acaba serime devam ediyor olsaydım bugün nasıl bir adama dönüşecektim. Bu yüzden tam 15 ay boyunca sürekli mücadele ettim. Yepyeni seriler inşa etmek istedim ancak sadece 45 günlük bir seri yakalayabildim. Yine de pes etmedim. Bugün yepyeni bir serimin 6. günündeyim ve gerçekten inanıyorum ki bu sefer çok daha iyi bir şekilde devam edecek. Çünkü bu sefer kafa olarak kendimi yeni sürecime çok çok daha iyi hazırladım. En azından öyle düşünüyorum.

Her neyse. Olmak istediğim kişiye değil, olmam gereken gerçek bene ulaşabilmem gerekiyor. Bu yüzden bağımlılıklarımla savaşıyorum. Bu konu başlığını da belki bir gün arkamızdan gelenlere ilham kaynağı olabilirim düşüncesiyle açtım. Güncellemeler olursa da bu konu başlığı altında sizlerle paylaşacağım. Sonsuz bir iradeye sahip değiliz elbette ancak, irademize bu yolda devam edebilmek adına verebildiğimiz kadar neden sunmalıyız. 135. güne ulaşırken gerçekten bambaşka motivasyonlara sahiptim. 45. güne doğru ilerlerken de en azından belli bir süre bu mottoyla ilerledim. Ve yeniden ilerliyorum. Ve inanıyorum ki yine başaracağım. Sahiden başaracağım.

Motto: ''Benden aldıklarını hayattan geri alacağım.''

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6