Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yeniden Dirilişim (150 Gün)

Poli12

Yeni Fapstronot
Katılım
19 Ara 2020
Mesajlar
6
Tepki puanı
17
Puanları
3
Herkese merhaba bu yazıda sizlere neverfap ile ilgili 3 yıllık tecrübelerimi aktaracağım sürecini bozmuş veya süreçte olan kısacası her kardeşimin abimin bu yazıyı okumasını ve beni anlamasını rica ediyorum. Ben 7.sınıfta tanıştım bu lanet pmoyla tanıştım ve en ağır bağımlılarından oldum hayatta her zaman potansiyel ve özgüvenliğimi benliğimi mantığımı benden aldı da götürdü. Sosyal fobisi olan özgüvensiz anksiyeteli bazen kendini erkek gibi bile hissetmeyen bir mental yarattı bende ki ben bu değildim bu olamazdım çünkü ben böyle bir mental ile hayatımı sürdüremezdim. Lise 1 de okumuştum ilk nofapi o zaman kendi kendime demiştim ne saçma bir muhabbet ne saçma bir olay hatta nofaple dalga geçen akılsızlar kervanındaydım ama bana yeniden umut verecek olanda nofapti. Anksiyeteden rahat yemek yiyemez rahat sokağa çıkamazdım ki genel olarak sokakta çok uzun süre kalırım okul iş güç derken buda beni yaşanmaz bir hayatın içine sokuyordu. İlk en uzun nofap sürecimi lise 3 de gerçekleştirmiştim 30 güne kadar sürmüştü ama etkileri bende çok güzeldi özellikle mükemmel bir hayat enerji artışı ama bu sürecimi kafamda ki bahanelerle bozmuş ve pişman olmuştum. Gelelim gerçek sürecime ve değişimime. Karantinaydı bir mesajla sevgilimi kaybettim. [bu kısma geleceğim] ve ardından çocukluk arkadaşımı kaybettim. Hala yazarken etkisindeyim çünkü bu pmo beni sadece mastürbasyona bağımlı kılmadı. İnsan bağımlısı da olmuştum duygusal ve özgüvensiz kişilik sayesinde ve ben artık gerçekten bir nofap sürecine girecektim yada fare gibi yaşayıp kalacaktım. Ve girdim tam tamına 150 gün süren bir süreç ağır bir bağımlıya 150 gün pmo yapmayacaksın deseler güler arkasını döner gider ama yaptım ve onlarca kişi bunu yaptı yapmaya da devam edecek.

Ben 150 günlük süreçten aldığım etkileri yazayım:

-Hayat enerjisi
-ani ruh değişimlerinin bitmesi
-kendini özgür hissetmen
-kendini yırtıcı gibi hissetmen
-sosyal olarak kendini gösterme isteği
-özgüven artışı
-bir şeyler yapma ihtiyacı (olumlu yönde)
-boş kalmamak (kitap-meditasyon)

Ve bir çok aklıma gelmeyen mükemmel etkiler.
Ama maalesef bu süreci de bozmuştum. Hayatımın en büyük hatası da bu karardı tam ağustos ayında bozmuştum nisan ayında başlayan maceram 2020 ağustos tarihlerinde bozuldu. Kendime dedim ki haftada 1-2 mastürbasyon kimseye bir şey yapmaz etkileri silmez insanı iyi yapar diye kandırdım ama yok arkadaşlar. Onları diyen profların da bilimcilerinin de laflarını silip atın kafanızdan. BU BİR BAĞIMLILIK. Uyuşturucu bağımlılığından kurtulan bir adama haftada 1-2 kez iç iyi gelir denir mi denmez o zaman bu konu tartışmaya kapalıdır.
O günden bu güne ne süreçler geçirdim en az 150 tane başarısız saat aralıklarıyla bozmuş süreçlerim vardır.1 sene oldu bozalı ve ben her zaman eskisi gibi o süreç halimi özlüyorum çünkü verim vardı mutluluk vardı pişmanlık yoktu hedeflere odaklanmak vardı kısacası olumlu her şey vardı.


Ben yeni sürece girdim arkadaşlar dün yani 16 haziran 2021 de bugün 2.günümün sonu eskisinden çok daha iyi bir süreç geçireceğim ve saymayı bir kaç hafta sonra bırakacağım bu bağımlılığı da kaldıracağım rafa ve kitleyip ömür boyu unutacağım. Her şey benim elimde 150 güne gelene kadar neler yaptığımı çok iyi biliyorum ve hepsini daha verimli ve daha bol bir şekilde uygulayacağım. Herkese bol şans bu yazı umarım size ibret olmuştur :).



Not: Bazen kriz anlarında zihniniz size diyebilir. "Sanki ömür boyu yapmayacaksın elbet bir gün yapacaksın yap işte" diye.

Bunu yok edin kendinize diyin ki ben bu bağımlılığımı bırakalı çok oldu. Nasıl bir sigara bağımlısı bıraktığında bir daha içmiyorsa mastürbasyon veyahut pornoda bir daha yapılmaz.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Tıp Fakültesi

Merkür Yolcusu
Katılım
26 Ağu 2020
Mesajlar
141
Tepki puanı
218
Puanları
64
Başarılar dostum.Bir kez başarmışsın,bir kez daha başarabilirsin elbet.
Not'taki bahane yüzünden ben de en uzun ve sağlam sürecimi bozmuştum.Beynin oyunları işte...
 

Dominfinitum

Yeni Fapstronot
Katılım
14 Haz 2021
Mesajlar
14
Tepki puanı
23
Puanları
14
Güzel bir başarı hikayesi, umarım böyle güzel devam eder. Başarılarının devamını diliyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst