Yiğit kardeşim, Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin; fakat mükemmel olmak için başlamak zorundasın diye bir söz vardır.
İşin başındasın. Çok ileri ve artık geri dönülmeyecek kadar zor bir yaşta değilsin.
Ama lütfen bu olaya nasıl ki P-yu zevk almak için izlerken, onu bırakmak için de illa da bir zevk bekleme. Yani ben bunu erken boşalmaktan kurtulmak için, karşı cinse ilgim olsun diye, bir partner bulayım diye yanaşma. Lütfen. Valla bu işler sadece cinsellik için yaratılmamıştır. Hatta cinsellik bu işin sadece cüzi bir parçasıdır. Asıl olan senin hayatının kalitesi. Bi kendini araştır. Kimsin sen, nedir bu hayatta amacın. Bunları bi vaaz olarak anlama ama esasında bir vaaz mıdır evet, ne var bunda, "mentörlük" zırvalamalarına saatlerce maruz kalıyoruz da, vaaz dinleyince çağdışı mı oluyoruz? Haa eğer bi amacın yoksa o zaman boş ver bu siteyi ve PMO'yu falan devam et. Ama sana verilen nimetleri görünce ulan diyorsun, hiç bir zaman bana nasip olmayacak bir sanal hayatı izliyorum, nedir bu saçmalık diyeceksin.
Hatta istersen o "filmlerin" perde arkasını bi izle. Ne kadar soğuyacaksın. Kamera arkasında 10 kişi var, biri ışık tutuyor, ikisi kamera çekiyor, "yönetmen" oturmuş sigarası ile izliyor. Maksat? Senin zamanını ya da para+zamanını çalmak.
Sen kendinde bi hormonları araştır bakalım ne kadar harika bir şeyler. Böbrek gibi, dalak gibi ortada elle tutulan bir varlıklar değiller ama hızır gibi gah oraya emir veriyor, gah şuraya koşuyor orada dengeyi sağlıyor falan filan. Ben patron olsam, seni 10 defa odama çağırsam ve "hiç öylesine çağırdım, gidebilirsin" desem, pes edersin, ulan yeter dersin, çıkar gidersin şirketten. Ama düşün insanoğlu yıllardır olmayan görüntü ile LH, FSH, Serotonin, Dopamin gibi hormonları uyarıyor, onları sperm üretmek, dışarı çıkarmak için canhıraş çalışıyor, çabalıyor ama ortada bi şek yok. Şimdi sıfırdan başlıyor beden enerji üretmek için, sperm üretmek için. Yani burada bir parantez açayım, hem bu hormonlar, hem spermler birer canlıdır. Sadece spermi düşün; sperm canlı hayatı devam etmek için vardır. İnan onun amacı, isteği tamamen üretim için var olmaktır. Sen bu canlıyı kandırıyorsun yapay görüntü ile. Esasında beyin ne o sanaldaki kızları, ne senin partnerini, ne senin karını. Sen o hormonlara ne hissettirsen onlar da vücudu ona göre harakete geçiriyor. Evet şu an ev soğuyor ve ben üşüyorum, hastalanıyorum diye tekrar et bak bakalım sıcak bi evde üşüyerek hasta olur musun olmaz mısın.
Hasılı kelam kardeşim, kapat şu ekranı, otur bi düşün, kendini niye kandırıyorsun? Senin organların artık sana inanmıyorsa başka kim inanacak?