kral6666
Yoda
Neredeyse 8 ay oldu ama hala tam anlamıyla kurtulamadım.
Daha önce şuan ki sürecimin 83 gününde ilk tavizi verdiğime dair gönderi açmıştım.
Sonrasında ise neredeyse her ay 1 taviz vererek süreçte ilerlemeye devam ediyorum.
Nisan ayında ise en ciddi durum oluşmuştu.
1 ve 8 Nisan'da 1 hafta arayla taviz verince duruma el atmam gerektiğini fark ettim ve ilk hedefim Nisan ayının kalan kısmı ve Mayıs ayında taviz vermemekti.
Düşe kalka ilerliyordum ancak birkaç gün önceye kadar.
Sonrasında tetikleyici arar gibi hareketler yapmaya başladım.
Bugün ise tam anlamıyla psikolojik bir yıkım yaşadım ve taviz verdim.
Saat 18 ile 20 arasında 2 tane çıplak fotoğraf(bunların aniden karşı çıkmasıyla tabi resim kapatma özelliği çalışmadığı için hemen kapattım tabi)
dahil birçok taviz verici davranışta bulundum ki buna 3-4 dakika kadar video izlenmese de ses dinlemekte dahil işlerde bulundum.
Sonrasında yine hüngür hüngür ağladım ve çok pişman oldum.
Normalde psikolojik destek alıyordum ama 3 haftadır almadım. Üstüne bir de YouTube,oyun vs hepsini aynı anda yasaklayınca sanırım stres içinde birikti de birikti.
Ne ise sözün özü ne yapacağım dostlarım birkaç öneri de bulunur musunuz ?
Daha önce şuan ki sürecimin 83 gününde ilk tavizi verdiğime dair gönderi açmıştım.
Sonrasında ise neredeyse her ay 1 taviz vererek süreçte ilerlemeye devam ediyorum.
Nisan ayında ise en ciddi durum oluşmuştu.
1 ve 8 Nisan'da 1 hafta arayla taviz verince duruma el atmam gerektiğini fark ettim ve ilk hedefim Nisan ayının kalan kısmı ve Mayıs ayında taviz vermemekti.
Düşe kalka ilerliyordum ancak birkaç gün önceye kadar.
Sonrasında tetikleyici arar gibi hareketler yapmaya başladım.
Bugün ise tam anlamıyla psikolojik bir yıkım yaşadım ve taviz verdim.
Saat 18 ile 20 arasında 2 tane çıplak fotoğraf(bunların aniden karşı çıkmasıyla tabi resim kapatma özelliği çalışmadığı için hemen kapattım tabi)
dahil birçok taviz verici davranışta bulundum ki buna 3-4 dakika kadar video izlenmese de ses dinlemekte dahil işlerde bulundum.
Sonrasında yine hüngür hüngür ağladım ve çok pişman oldum.
Normalde psikolojik destek alıyordum ama 3 haftadır almadım. Üstüne bir de YouTube,oyun vs hepsini aynı anda yasaklayınca sanırım stres içinde birikti de birikti.
Ne ise sözün özü ne yapacağım dostlarım birkaç öneri de bulunur musunuz ?