Shadow of the Moon
Ay Yolcusu
#neverfapgünlükleri 0. Gün
Bir daha aynı başlıkla bu günlüğü açacağımı düşünmezdim. Bu kadar ilerlemişken tamamen 0 a gerilemek beni düşündürüyor doğrusu. Hiçbir zaman ne oldum dememeliyiz değil mi? Ne kadar aksilik olursa olsun artık yapmıyorum bu durumu aştım derken küçük bir ihmal aylarıma mal oldu. Her zaman ne olursa olsun aynı bilinci kaybetmemek soğuk kanlılığı korumalıyız. Daha fazla ne yazacağımı bilmiyorum. Diğer forumdan ayrı olarak bu ilk günlüğüm ve ilk saatlerim. Yeniden doğmaya sizde var mısınız?
İşten ayrılmanın ve uzun zaman sonra biraz kendime biraz dinlenme fırsatı vermem de beni biraz ihmalkar yapmış olabilir. İşten önce ne yapıyorsam yine aynısını yapacağım yani mücadele edeceğim en azından yeni işime başlayana kadar. Ben kazanacağım kardeşler. Ölü toprağımı tekrar atıp bugün yapmadığım 1 aya yakındır yapmadığım şeylere tekrar başlayacağım. Kitap okumaya spor yapmaya başlayacağım. Yasaklarda var ama hafta içine bir plan yapabilirim.
Beynim eriyor gibi hissediyorum. Tekrar toplamalıyım. Evet cehennemde ilk gün..
Kitap okumaya hava almaya başlayıp çeşitli derslere katılıp spora devam edeceğim. Şu an bu akşam elimden gelen kitap okumak bunu yapabilirim. Ya da planımı düzenlemek adına forumdaki diğer yazılara da bakabilirim. Her şey düzelecek buna inanıyorum..