Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yks Hazırlık

DexterMorgan_

Yeni Üye
Beyler merhaba yks 2026 için çalışmak istiyorum ancak nerden başlayacağımı bilmiyorum. Bu yıl mezunda 3. Yılım oldu daha önceden üni kazanmama rağmen gidemedim bazı temel sorun lardan dolayı herneyse ilk defa calismak istiyorum hazırlanmak istiyorum kafaya biraz geç dank etti sayısal hiç yapamıyorum temelim hic yok o yüzden sözel derlsler üzerinden ilerlemek istiyorum sizce nerden başlıyayım youtubedan felan hangi hocaları önerirsiniz yardım eder misiniz bu konuda

BloodRien

Yoda
sözelde ezberleyerek git
sürekli oku (kitap değil kastım ) ders

yutupdan anlatımını sevdiğin hocaları seç ve onları izleyerek git
ve test çözmeyi denemeye yapmayı asla asla bırakma

son olarak youtube shorts ta taktik veriyoz gel bunu dene bunları bilmeden sınava girme bunları bilmiyorsan senden olmaz veya derece yapan öğrencilerin yaptığı rutinleri denememe önemseme

tek doğru sena uygun olan rutin ve senin aklında kalanlar
söyledim tekrar söylemek istedim deneme çözmeyi ve test çözmeyi asla bırakma

kolay gelsin başarılar

DexterMorgan_

Yeni Üye
Teşekkürler hocam sağolun
sözelde ezberleyerek git
sürekli oku (kitap değil kastım ) ders

yutupdan anlatımını sevdiğin hocaları seç ve onları izleyerek git
ve test çözmeyi denemeye yapmayı asla asla bırakma

son olarak youtube shorts ta taktik veriyoz gel bunu dene bunları bilmeden sınava girme bunları bilmiyorsan senden olmaz veya derece yapan öğrencilerin yaptığı rutinleri denememe önemseme

tek doğru sena uygun olan rutin ve senin aklında kalanlar
söyledim tekrar söylemek istedim deneme çözmeyi ve test çözmeyi asla bırakma

kolay gelsin başarılar

Kaptan Tsubasa

Mars Yolcusu
Beyler merhaba yks 2026 için çalışmak istiyorum ancak nerden başlayacağımı bilmiyorum. Bu yıl mezunda 3. Yılım oldu daha önceden üni kazanmama rağmen gidemedim bazı temel sorun lardan dolayı herneyse ilk defa calismak istiyorum hazırlanmak istiyorum kafaya biraz geç dank etti sayısal hiç yapamıyorum temelim hic yok o yüzden sözel derlsler üzerinden ilerlemek istiyorum sizce nerden başlıyayım youtubedan felan hangi hocaları önerirsiniz yardım eder misiniz bu konuda
Boş zamanlarında bol bol kitap oku. Kitabın türü hiç farketmez ne hoşuna gidiyorsa onu oku. Çok faydasını görürsün

Eren11

Ay Yolcusu
Merhabalar hocam, öncelikle temelin olmadığı için kolay olmayacak bunun farkında olman gerek çünkü rakipler gerçekten dişli. Çalışmalara tytden başlaman gerek çünkü oradaki konular olmadan aytdeki konuları anlaman fazlasıyla zor ve sınavı kazandıran asıl sınav ayt. Oğuz ustanın ders rehberleri çok faydalı oluyor yol gösterme açısından onları tavsiye ederim. Youtubedan sana hitap eden bir hocayla götür konuları ve tyt denemelerine başla, deneme kulübüne yazılma imkanın varsa kesinlikle yazıl. Sonra da ayt konu çalışmaları ayt denemeleri derken süreç hızlıca ilerliyor zaten, kolay gelsin : )

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6