Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

YKS SON 100 GÜN KALA CHALLENGE

YksMan

Yeni Fapstronot
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
22
Tepki puanı
31
Puanları
19
Arkadaşlar merhaba ben yks'ye hazırlanan bir mezunum. Bu platformda eminim çok fazla yksci arkadaşlar var ve bizler bir taraftan Pmo yla mücadele ederken diğer yandan sınav stresini de yaşıyoruz.bu bazen o kadar zor oluyor ki derslerin iyi gittiğinde sürecin de iyi gidiyoe ama çalışmalarında netlerinde bir sorun çıksa bu sürece de olumsuz bir şekilde yansıyor. benim neverfap sürecimi bozmamda hep bu sınav stresinin etkisi olmuştur.Çalışmalarımı belli bir disiplin içine koyarsam neverfap sürecimin de iyi yönde gideceğine eminim.
Bunun için çok meşakkatli bir ders temposuna yani 100 gün, her gün minimum 10+ saat ders çalışma challenge a girme kararı aldım...

18 mart 2021 sınava 100 gün kala
TYT net: 75-80
AYT net: 30-35
2020 YKS sıralama: 160K
Hedef: 5K
2021 YKS sıralması: (güncellenecek...)

hedeflerim büyük sürem az ve çalışmam bitirmem gereken konular kitaplar da fazla.
Bu son 100 günün bana vermiş olduğı enerjiyi kullanma kararı aldım. Bugünden itibaren yatmadan önce her gün 99✔️ 98 ✔️... şeklinde güncelleme yapacağım. netlerim konusuda o günde ne yaptığım konusunda bulunduğum konumu anlatacağım. Gerçekten bu işin hakkını vereceğime inanacım tam. şuana kadar kadarki çalışmalarım beni tatmin etmedi ama bu 100 günlük seriye başlıyor olmam kendi sınırlarımı farketmemi sağlayacak. Buna challenge dememin sebebi günlük 10 saatin altına inmemeye çalışmam hatta hedefim 14 saatlara çıkmak olacak. Yapmadığım şey değil zaten.
artık Başkasının benim hayallerime sahip olmasını ve olacağını izleyemem. Kendi yolumda ilerleyip Allahın izniyle bu mücadeleden galip ayrılacam.

kendime 100 günlük yol arkadaşı olarak roman ve kişisel gelişim kitapları seçtim. ordaki Maceralarin içinde kaybolarak bu derslerden bıkılmışlık tehlikesini bertaraf edeceğim.
sosyal medya olarak youtube kullanıyordum ders videoları için ama ders videolarından sonra boşuna vakit kaybettiğim birçok videolar izlemekten de kendimi alamıyorum. trendlerdeki saçma videoları görmekten de bıktım. Bunun için youtube uygulamasını devre dışı bıraktım ders için ihtiyacım olan videoları galeriye yükleyeceğim. ordan izleyeceğim. Zaten youtubetaki hocalarla konuları çalışıyorum.
WhatsAppi sildim, beni dersten uzaklaştıran arkadaşarı sildim
kendimi soyut bir hapishaneye kapattım içimde bir gardiyan oluşturdum.Bilinçaltımı Her gün bu challengeyi yapma zorunluluğunu empoze etmeye çalışacağım.
Geleceğim bu 100 günlük yapacağım şeylere bağlı...
BU YOLA GÖNLÜMÜ KOYACAĞIM.
 

Oğuzhan

Yeni Üye
Katılım
14 Mar 2021
Mesajlar
5
Tepki puanı
10
Puanları
3
Bizde yks liyiz böyle ciddi karar alan arkadaşa tavsiyemdir kendini çok fazla içine kapatmamak olacaktır özellikle de soru alışverişi olması açısından"doğru" dostlarla irtibatı kesmemen senin için çok yararlı olur ben bir çok soru ve konuyu böyle tekrar ettim sınav için bunda sonra da artık Allah yardımcımız olsun
Bölümünüde merak ettim açıkcası hangi bölüm?
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst