Selam dostlar. Bu sene yksye gircem. 2022 ve 2023te düzenli çalıştım okul denemelerinde 1. olduğum oluyordu ancak çeşitli sebeplerle bugüne kadar çalışmadım ve bugün baktığımızda geriye hiç bir şey kalmamış. Tyt 70 ayt 10 net civarı. Sınava tam iki ay kaldı ve çalışmaya başladım.Hedefim tıp 20 25k gibi bir sıralama lazım. Bunu okuyan dostların çoğu bunun imkansız olduğunu düşünecektir,ben basaracagima inanıyorum. Yaparsak yaptık deriz. Çalışsaydık sınırları zorlasaydık ne olurdu diye düşünmeyiz en azından. İki yıldır okula gitmiyorum. Dört yıldır nofap ile içerikleri takip ediyorum ve nofap yapmaya çalışıyorum bu konuda başarılıyım bu sorunu aştım diyebilirim. Günde iki paket sigara içiyordum bıraktım. Önümde hiç bir engel kalmadı. Uzun süredir ders çalışmasamda yüksek saatlerde çalışmaya alışığım. Sınırları zorlayacağız. Bunu okuyan benim gibi durumda olan arkadaşlardan sınırları zorlamaya karar veren olur belki. İki ve ya üç ay sonra buraya gelip durum bildirimi yapcam basarirsam ilerde buraları okuyan birilerine ilham olur umarım. Selametle.