Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yks Ve Biraz Hayıflanış

arbe

Yeni Üye
Öncelikle merhaba. nofap in ne olduğunu öğreneli daha birkaç gün oldu. Biraz dert yanmak iztiyorum. 5 yıl önce bu dünya ile tanıştım ve 4 yılı aşkın süredir de bağımlı olduğumu söyleyebilirim. Ergenlik dönemimin başlarında *orno değil de daha çok manga *entai türü şeylerle başladım. Şimdi ise suç diyebileceğimiz içeriklere kadar ilerledim. Arada bırakmak istediğim oldu ama istekle kaldı. Bu yıl sınav senemdeyim. Yksye hazırlanıyorum. Ve pmo nun etkisini çok ama çok fazla hissediyorum. Bu yıl ne spor ne müzik yapıyorum ne de doğru düzgün kendime bakıyorum. Ben neredeyse 3 haftadır ders çalışmıyorum. Okuldan dönüp kendimi yatağa kapattığım, çıkmadığım günler oluyor. Bazen kendimden nefret ediyorum. Kendimi tanıyamıyorum. Ne eski enerjime ne de hırsıma sahibim. Artık kendime üzülmüyorum bile. Eskiden sınıfımda en kötü üçüncü oluyordum dershanede 1. kurdaydım. Bu yıl hiç o sıralamaları göremedim galiba. Arkadaşlarım beni solladı gitti. Sevmediğim ihtimal vermediğim insanlar bile bazen beni hayrete düşürüyor. Herkes şakasız herkes hafta içi günde en az 4-5 saat çalışıyor ben ise haftalardır yataktan çıkmıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çalışmaktan başka çarem yok farkındayım ama çalışmıyorum. Son birkaç güne kadar sebebini pmo ya bağlıyordum ama içten içe farkındayım ki sadece bahane arıyorum. Herhangi bir şey başaracak şevkim azmim ve inancım yok ama en azından pmodan kurtulayım istiyorum. Bir yandan da koca bir hayalı, yıllardır düşlediğim hayattan vazgeçmiş olmanın stresi altında eliyorum. Kendimden utanıyorum.

3. günüm bitti. Dün biraz zorlandım.Bu gün sadece 50 dk çalıştım. Deli gibi shorts kaydırıyorum. Bir tavsiyeniz, öneriniz olursa çok sevinirim. İçimi dökmek istedim.

Eren11

Ay Yolcusu
Hocam merhabalar. Farkında olmak maalesef ki yetmiyor, bunu eyleme dökmek gerekiyor. Bu eziyete 1 yıl daha katlanmak ister misin onu bir düşün. Ya da katlanmak zorunda kalsan bile mesela 50 binden mezuna bırakmakla 200 binden bırakmak arasında dağlar kadar fark var. Ama bunu düşünmek için çok erken 6 7 ay var daha önümüzde. Buna tercih döneminde karar vermelisin. Eskiden 1. oluyorsan temelin de vardır zaten bu temeli boşa harcama. Pmo gerçekten vakit bulamadığında kendiliğinden gidecek yeter ki o eforu göster.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6