Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yks'ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Aı Mobil Uygulamam

UBERMAN

Jüpiter Yolcusu
Uzun süredir bulunduğum bu forumda artık kurtulduğum bağımlılığım için yazmıyorum. Kendimi geliştirmeye adadığım bu süreçte bir mobil uygulama geliştirerek YKS sınavına hazırlanan öğrenciler için bir AI tabanlı ve videolu soru çözüm uygulaması oluşturdum.

Bu mobil uygulamayı geliştirken çok zorlandım ama değdi. Geriye uygulamayı Google Play Console'a yüklemek kaldı. Fakat uygulamayı tam anlamıyla yayınlamak için en az 12 tane test kullanıcısına ihtiyacım var. Test modunda olduğumuz için ücret talep kesinlikle etmeyeceğim içiniz rahat olsun :) Normalde planlara göre Freemium için haftalık 7 soru tanımlıyordum yani günlük 1 soru. Test modunda olacağımız için siz değerli dostlarıma GÜNLÜK 5 ÇÖZÜM HAKKI tanımlayacağım. Gönül isterdi ki daha fazla tanımlayayım fakat yapay zekanın da bana bir maliyeti var. Bütçemi aşamıyorum ne yazık ki.

Eğer bana yardımcı olmak isteyen dostlarım varsa lütfen bu forumdan bana yazsın. Daha Play Console Hesabım onaylanmadı. Fakat onaylanır onaylanmaz uygulamayı yükleyeceğim. Sizden ricam test aşamasında olduğumuz için uygulamaya günlük giriş yapmanızdır.

Uygulamanın Ana Mantığı: İlk önce uygulamaya google ile veya mail adresinle giriş yapıyorsunuz. Sonra premiuma tıklayıp orada size tanımlayacağım günlük 5 soru hakkını ücretsiz bir şekilde alacaksınız. Sonra çözemediğiniz soruların fotoğrafını çekip sisteme yükleyin. Bundan sonra AI size hem metin, püf nokta ve detaylı video çözüm hazırlayacak. Uygulama yayınlandıktan sonra size bir minnet borcum olacak. Bunu da ödemeye şimdiden hazırım. O7

Saygılarımla...

Not: Reklam niteliğinde değildir. Hiçbir şekilde test kullanıcılarından maddi gelir sağlamak amaç edinilmemiştir.

UBERMAN

Jüpiter Yolcusu
Merhaba dostlar, uygulama son halini aldı ve test moduna geçmeye hazırız. Şu ana kadar bir dostum bana mesaj gönderdi. Yardımınız gerekli dostlar...

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Vayy güzel düşünmüşşün. İnsanlar muhtemelen bu soruları dahil direk yapay zekaya sormayı tercih etseler bile buna özel bir uygulama neden tutmasın ? Umarım emeğinin karşılığını alırsın. Tavsiyem birkac ekran görüntüsü at buraya, ilgi ceksin.

UBERMAN

Jüpiter Yolcusu
Vayy güzel düşünmüşşün. İnsanlar muhtemelen bu soruları dahil direk yapay zekaya sormayı tercih etseler bile buna özel bir uygulama neden tutmasın ? Umarım emeğinin karşılığını alırsın. Tavsiyem birkac ekran görüntüsü at buraya, ilgi ceksin.
Güzel düşüncen için teşekkür ederim hocam. Uygulamayı kısa bir şekilde tanıtayım izninle...

Burası bizim giriş ekranımız ilk başta google aktif olmayabilir ama e-posta ile giriş kısmı her daim aktif:
Screenshot_20260222_222255_Expo Go.jpgScreenshot_20260222_222309_Expo Go.jpg

E-posta ile kayıt olduktan sonra artık şifremizle giriş yapabiliriz. Beni hatırla seçeneği ile sürekli giriş yapmanıza gerek kalmaz.

Premium kısmına girip test kullanıcıları için tanımladığım 5 soru hakkınızı alınız.

Ardından:Screenshot_20260222_223237_Expo Go.jpg

Soru hakkımız tanımlandıktan sonra Net Çözüm kısmına giriyoruz:

Screenshot_20260222_223340_Expo Go.jpgScreenshot_20260222_223346_Expo Go.jpg

Burada detaylı çözüm kapalı kalmış fakat premium alınca düzeliyor. Yani ücret ödemeden aldığınız test için kullanacağınız günlük 5 soruyu detaylı çözdürebilirsiniz.

Şimdi nasıl çözüyor ona bakalım:Screenshot_20260222_223421_Expo Go.jpgScreenshot_20260222_223430_Expo Go.jpg

Sorular görüldüğü üzere videolu çözüm özelliği ile çözülüyor. Yani chatgptye sorup tek tek okumakla uğraşmadan sesli anlatarak sorunun anlaşılma olanağını artırıyor.

Aşağıda videolu çözümden örnek bir kare veriyorum: Screenshot_20260222_223532_Expo Go.jpg

Bunlarla beraber "Koçum" diye bir özellik çıkardık ve bu özellik sayesinde size çalışma programı ve nereye çalışmanız gerektiğini söylüyor.

Not: Şu an için çok iyi bir seviyede olmasa da gelecek yeni güncellemelerle iyileştirilecek.

Örnek görsel:Screenshot_20260222_223543_Expo Go.jpg

Profil sekmesinde ise aylık çözdürdüğünüz soru sayısı yazıyor:
Screenshot_20260222_230632_Expo Go.jpg

Son olarak premium kısmından soru hakkınızı almayı unutmayın. Başarılar !

Screenshot_20260222_231733_Expo Go.jpg

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6