Real Slim Shady
Mars Yolcusu
Arkadaşlar merhaba flatline ile yoksunluk evresi arasındaki farklar nelerdir ? Ve flatline kaç kez olur ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Gerçekten de sinir bozucu bir durumPAWS'ı araştırdım ve çok fenaymış gerçekten. Ayrıca uzun bir süre geçmiyor. Allah yardımcın olsun dostum.
Şu anki durumun nasıl biraz bahseder misinGoogle’a nofap paws yazarak çıkan sonuçları okuyunuz. Eylül 2021’den bu yana pmo’dan uzağım ve yoksunluk semptomlarını, dopamin dengesizliğini yaşıyorum. Süreç hiçte kolay değil. Paws durumu öyle 10-15 gün içinde görülen bir şey değil. Asıl 3-4 ay sonra işler ciddiyet kazanıyor ve duygu durum değişiklikleri baş gösteriyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Şu anki durumun nasıl biraz bahseder misin
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakma
Estağfurullah kanka insanlık hali sonuçtaÇok özür diliyorum sevgili dostum, yanlış biliyormuşum, Yoksunluk Evresi ve Flatline aynı değilmiş.
Yoksunluk Evresi Flatline'dan çok önce yaşanıyormuş ve Flatline ile tamamen aynı şekilde kendisini göstermesine rağmen Flatline kendisini daha ağır şekilde gösteriyormuş, insanı daha çok zorluyormuş ve Yoksunluk Evresi'ne göre daha uzun sürüyormuş.
Tekrardan özür diliyorum. İyi akşamlar.
hocam ingilizce yetmezliğinden dolayı okuyamadim konu hakkında turkce kaynak varmıGoogle’a nofap paws yazarak çıkan sonuçları okuyunuz. Eylül 2021’den bu yana pmo’dan uzağım ve yoksunluk semptomlarını, dopamin dengesizliğini yaşıyorum. Süreç hiçte kolay değil. Paws durumu öyle 10-15 gün içinde görülen bir şey değil. Asıl 3-4 ay sonra işler ciddiyet kazanıyor ve duygu durum değişiklikleri baş gösteriyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
hocam ingilizce yetmezliğinden dolayı okuyamadim konu hakkında turkce kaynak varmı
denicem hocam sagolunTürkçe kaynak ne yazık ki yok. Google translate yada google chrome üzerinden çeviri yaparak okuyun mutlaka.