Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İnanç !

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
İnanç zihnin baş kimyageridir. İnanç düşünce ile karıştığında, bilinçaltı anında titreşimi alır, manevi eşdeğerine çevirir ve duada olduğu gibi Sonsuz Akıl ’a iletir.

İnanç, sevgi ve cinsellik olumlu heyecanların en güçlüleridir. Üçü karıştığında, düşünceyi anında bilinçaltına alacak şekilde muazzam bir etkiye sahip olurlar. Bilinçaltına ulaşan bu düşünce burada manevi eşdeğerine dönüşür, ki bu da Sonsuz Akıldan cevap alan tek biçimdir.

Polonyayı kurtaran inançtı, Almanların Nazilerden sonra bu kadar güçlü bir devlet haline dönüşmesi inançtı. Fatih Sultan Mehmet ’in fetih planı arzu ve inançla birleşince işe yaradı. Bu konuda Tarihten birçok örnek verilebilir.

Hedeflerinizi belirleyin ve varolan tüm inancınızla ile hayallerinizi yerine getirmek için adımlar atın. Günlük, haftalık, aylık ya da ömürlük hedefler ! Yeter ki kolay veya zor bir hedefiniz olsun. Laf olsun diye değil gerçekten istediğiniz bir şey olmalı veya ilerleyebilmek için yapmak zorunda olduğunuz bir hedef olmalı ve bir şekilde bunu inançla yoğurmalısınız, kendinize güvenmelisiniz...
"Ya ümitsizsiniz; ya ümit sizsiniz..."
 

vazgeçmeyeceğim1

Jüpiter Yolcusu
Katılım
19 Mar 2021
Mesajlar
128
Tepki puanı
230
Puanları
64
şu kısacık ömürde insanın hedefleri olmalı ama ne yazık ki teknolojik aletler bizi uyutuyor . Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile ! Benim şuan telefonum yok ve ileride de inşallah tuşlu telefona geçicem . Hayatımı sosyal medya hesabı açıp başkalarını haset ederek geçirmek istemiyorum. Futbol izlemeyi bırakmaya çalışıyorum . PC oyunlarını da sıfıra indirdim. Şeker tüketmiyorum . Ciddi anlamda mutluyum ve motive hissediyorum . En önemlisi hayatı sorgulama düşüncem gelişti. Herkese tavsiye ederim.
 
B

Brock

Misafir
Bence : bana istemeyi verenden istemezsem eğer : illaki bir başkasından istemiş olucam. Ve böyle yapıpta ,bana istemeyi verenden istemeyipte başkasına dua edersem versin diye ;bu duam hiçbi zaman gerçekleşmicek. İnanç burda devreye giriyor :eğer ,istediğim şey aslında bana yararı olupta -onun yararlı-yararsız olduğunu bilen sonsuz akıl a gidecekse : o sonsuz akıl ın benim yaratılışıma koyduğu akıl bunun :sonsuz akıl ın istediği tarzda birşey olup olmayacağını bilir ve inanç oluşur. Eğer benim isteğim yararsız bir istekse : ben zaten ona en baştan inanmam. Çünkü sonsuz akıl benim aklımı :sadece benim mutluluğuma yararıma olacak şeylere inanmamı sağlıcak şekilde dizayn etti aslında. inanmak yürek işidir : yani aklınla düşündüğün istediğin herşeye inanmazsın , ancak yürekten ediceğin duaya inanabilirsın. Bu yüzden çoğu kişi ister sürekli. Yürekten dua edebilmen içinde : duanın senin yararına olması şart. yoksa bunu yapamazsın. Ama bunu yapmışsan eğer : bu isteğin gerçekleşmiş demektir. Polonyayı kurtaran şey : seninde dediğin gibi en baştan o hayale inanan yürekten duaydı.
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Çünkü sonsuz akıl benim aklımı sadece benim mutluluğuma yararıma olacak şeylere inanmamı sağlıcak şekilde dizayn etti aslında. inanmak yürek işidir : yani aklınla düşündüğün istediğin herşeye inanmazsın , ancak yürekten ediceğin duaya inanabilirsın. Bu yüzden çoğu kişi ister sürekli. Yürekten dua edebilmen içinde : duanın senin yararına olması şart. yoksa bunu yapamazsın. Ama bunu yapmışsan eğer : bu isteğin gerçekleşmiş demektir. Polonyayı kurtaran şey : seninde dediğin gibi en baştan o hayale inanan yürekten duaydı.
Katılıyorum. Akıl yaratıcı tarafından böyle dizayn edildi bir yandan karşısına ise nefis çıkıyor. Aslında gerçekten ihtiyacımız olmayan şey için dua ettiğimizde aslında nefsimiz ve egomuz ile dua etmiş oluyoruz. Hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır da olabiliyor. Yürekten dua edebilmek ise çok büyük nimet.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst