Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Uzun bir aradan sonra yeniden

melanchole

Yeni Üye
Katılım
14 Kas 2020
Mesajlar
5
Tepki puanı
2
Puanları
1
Geçen yıl önceki forumda 120 gün süren bir süreç yaşamıştım. Ne olduysa 120 günü sonlandırmakla oldu, o günden beri bu kadar uzun bir sürece girmeyi başaramadım. Motivasyon, özgüven eksikliğim tavan yapmış durumda ve ben bugün yeniden başarmak için buraya not düşmek istiyorum. Bu tarz fikirlerden daha güçlü olduğumu biliyorum.
 

Loner

Yalnız Adam
Katılım
7 Eki 2020
Mesajlar
79
Tepki puanı
211
Puanları
71
Yaş
23
Başarılar dostum, eski güzel günlerine dönmen dileğiyle.
 

Targetlock

Deneyimli Üye
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
655
Tepki puanı
909
Puanları
160
Bir kere başaran tekrar başarabilir. Ayrıca günlüğünde şimdiki sürecindeki ilerlemeni ve geçmiş 120 günlük sürecinden hatırladıklarını da karşılaştırmalı bir şekilde eklersen okuması daha keyifli olur. Takipteyim.
 

melanchole

Yeni Üye
Katılım
14 Kas 2020
Mesajlar
5
Tepki puanı
2
Puanları
1
Birinci günü bitirmiş bulunmaktayım, pek bir şey hissetmiyorum açıkçası. Zorlanmaya başladığım dönemler genelde 1. haftaya yaklaştığımda ortaya çıkıyor. Her gün not yazma niyetim yok, daha çok haftalık olarak girmeyi düşünüyorum ama tüm bunlardan önce 120 günlük sürecimde nelerin değiştiğini anlatmak isterim.
Bu uzun sürecimde kendime yararlı olan en önemli şey boş zamanı değerlendirebilmeyi öğrenmekti. Çünkü mastürbasyon benim için sıkkınlıktan meydana gelmekte. Ne zaman boş bir zamanda olsam aklıma gelen ilk şeydir, bunu aşmayı öğrendim. İlk 30 günüm beklediğimden de rahat geçmişti. Haftada bir içten içe krize girsem de yapacak bir şey buluyordum, er ya da geç aklımdan atabiliyordum. Bu dönemde kendimi geliştirmek istediğim dallarla uğraştım, resim çizdim, kendimce müzikler yaptım ve gitgide kendime beğendirtmeyi başarabildim. Benim için önemli olan da buydu. Bu tarz şeyleri boş kalan zamanlarıma koydukça mastürbasyonu da unutmuştum, aklıma bile gelmiyordu neredeyse. 2. ayı devirdiğimde üniversite başlamıştı. Farklı bir şehir, farklı yüzler diyerek tamamen temiz bir sayfa düşüncesiyle daha da motive olmuştum. Sosyalleştim, hobilerimle daha çok ilgilendim, daha temiz düşünmeye başladım falan derken sevgilim olmuştu.
Her şey güzel giderken 120. gün hiçbir şey hissetmememe rağmen aman diyerek süreci sonlandırdım. Nedeni belirsiz bir şekilde bitmişti açıkçası, ne bir kriz yaşadım ne de başka bir şey. Tamamen anlamsız bir şekilde sürecimi mahvetmiştim. Ondan sonra 30 gün denemem oldu, sevgilimle ayrılınca o da bitti. Sonrası karantina falan derken rezil bir hale girdim. Şimdiyse sil baştan diyorum, kendime inanmama ihtiyacım varmış.
 

mertustun7

Ay Yolcusu
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
25
Tepki puanı
40
Puanları
14
Şimdiden başarılar bu sefer sonsuza kadar gideceksin dostum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst