Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sizce Gece Yemek Yemek Zararlı Mı?

None

Emekli Moderatör
Katılım
30 Ağu 2020
Mesajlar
452
Tepki puanı
943
Puanları
160

Bu sayfada zararlarına maddeler halinde değinilmiş ,zararlar kısmına burdan bakabilirsin

Sadece gece spordan geldiysen yemek yemeni tavsiye edebilirim yoksa gece yememen gerekiyor,eğer çok fazla acıktıysan biraz süt veya yoğurt tüketebilirsin
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
903
Tepki puanı
2,168
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Şöyle bir durum var. Beynimiz gün içinde birçok uyarana maruz kalıyor , bilgiler alıyor , yorumluyor , tasnif ediyor, organları kontrol ediyor , çalışmalarını sağlıyor. Bir mutfak düşünün beyin ise yemek yapıyor. Ama gün sonunda beyin herşeyi bitirmiş yemekleri yapmış , bulaşıkları yıkamasi ve çöpleri atması gerekiyor . Yani uyuması . Ve sen beynin bu en önemli işini bırakıp hadi dostum mideye bir goz at diyorsun. Peki bu bulaşıkları kim yıkayacak, çöpleri kim atacak?
 

The King

Deneyimli Üye
Katılım
7 Eki 2020
Mesajlar
296
Tepki puanı
759
Puanları
160
Ben de geç saatlerde spor yapınca mecbur 11-12 civarı gece yiyordum. 2 gibi uyumaya gittiğimde beynimin uykuya dalmakta inanılmaz zorluk çektiğini, ne kadar yorgun ve uykusuz olursam olayım uykuya dalsam bile bir şekilde beynimin uyanık kaldığını hissediyordum. Eğer açlığı tolere edebiliyorsanız spordan sonra bir whey protein içip gerisine karışmamak en temizi. Zaten spor yoksa ve keyfi yenecekse de asla yenmemeli.
 

BloodRien

Yoda
Katılım
8 Haz 2021
Mesajlar
441
Tepki puanı
690
Puanları
160
Gece geç saatlerde yemek yemenin zararlı olduğu yönünde söylentiler var, doğruluk payı nedir?
Gece beyin kendi içinde temizlik yapar sen gece yemek yersen bu temizlik süresi azalır çünkü miğde sindirimle uğraşıyo oluyo o yüzden zararlıdır evet ama kilo almak isteyen birisi varsa gece yemek yiyip uyuyabilir .
 

Kaptan joker

Venüs Yolcusu
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
89
Tepki puanı
118
Puanları
39
Ben aralıklı oruç yapıyorum 7 aydır. Fazla kilolarımdan kurtuldum (8 kilo) vücudum toparlandı, herkese tavsiye ederim. Ben 16/8 olanını uyguluyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst