Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yolun yarısından nasıl dönebilirim?

Faruk46

Yeni Fapstronot
Katılım
17 Kas 2020
Mesajlar
37
Tepki puanı
38
Puanları
21
Arkadaşlar tam eyleme geçecek tam bir işle meşgul olacakken bir kriz geliyor(biliyorsunuz krizler sadece bir kaç dakika şiddetli gelir ve geçer)bende bazen krize dayanamıyorum ve videolara bakıyorum.Fakat videolara bakmaya basıyınca daha masturbasyona başlamadan relapse olmadan pişman oluyorum.kendi kendime" neden bunlara bakıyorum ki ben bunlara bakmak istemiyorum eyleme geçmem lazim"
Sonra videları kapatıp eyleme geçecekken bu seferde "ya olum o görüntülere baktın bi kere bu şekilde ne çalışması bi kere baktın relapse olmak zorundasın relapse ol sonra yaparız"
Bu düşünceyle nasıl başa çıkabilirim fep yapma kararı aldığımız an, o görüntülere bakmadan geri fikrimizi değiştiremez miyiz?kendimiz kotu bi karar bir karar alırsak o kararı eyleme geçmeden fikrimizi degistiremez miyiz?

Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen aklınıza gelen her şeyi yazın.
 

JakeDunn

Admin
Topluluk Yöneticisi
Katılım
22 Tem 2020
Mesajlar
720
Tepki puanı
2,274
Puanları
200
Web Sitesi
neverfapturkiye.com
Video izleme isteği geldiği zaman odağını değiştir. Nefesine odaklanabilirsin. Müziğe odaklanabilirsin ya da 5 saniye kuralını uygulayabilirsin.
BURAYA TIKLA
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst