Faruk46
Yeni Fapstronot
Arkadaşlar tam eyleme geçecek tam bir işle meşgul olacakken bir kriz geliyor(biliyorsunuz krizler sadece bir kaç dakika şiddetli gelir ve geçer)bende bazen krize dayanamıyorum ve videolara bakıyorum.Fakat videolara bakmaya basıyınca daha masturbasyona başlamadan relapse olmadan pişman oluyorum.kendi kendime" neden bunlara bakıyorum ki ben bunlara bakmak istemiyorum eyleme geçmem lazim"
Sonra videları kapatıp eyleme geçecekken bu seferde "ya olum o görüntülere baktın bi kere bu şekilde ne çalışması bi kere baktın relapse olmak zorundasın relapse ol sonra yaparız"
Bu düşünceyle nasıl başa çıkabilirim fep yapma kararı aldığımız an, o görüntülere bakmadan geri fikrimizi değiştiremez miyiz?kendimiz kotu bi karar bir karar alırsak o kararı eyleme geçmeden fikrimizi degistiremez miyiz?
Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen aklınıza gelen her şeyi yazın.
Sonra videları kapatıp eyleme geçecekken bu seferde "ya olum o görüntülere baktın bi kere bu şekilde ne çalışması bi kere baktın relapse olmak zorundasın relapse ol sonra yaparız"
Bu düşünceyle nasıl başa çıkabilirim fep yapma kararı aldığımız an, o görüntülere bakmadan geri fikrimizi değiştiremez miyiz?kendimiz kotu bi karar bir karar alırsak o kararı eyleme geçmeden fikrimizi degistiremez miyiz?
Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen aklınıza gelen her şeyi yazın.