masculin
Yeni Üye
Dünden itibaren başlamış bulunmakta bulunduğum Nofap sürecine, bu sefer yanımda iyi bir yoldaşla giriyorum. Bu yoldaş hepinizim bildiği gibi spor, gym, fitness veya bodybuilding adına ne koyarsanız koyun. Bu fitness sporunu profesyonel olmamakla birlikte ortalama 4-5 yıl ilgilendim, ve şuan 5 aylık süreç içinde fire vermeden gitmekdeyim. güç artışı ve hacim artışı zaten elde ettim. şimdi kendi nofap sürecim ile birlikte sizler içinde bir süreç paylaşıyorum. Bu süreç kendimi bir denek hayvanı gibi kullanmak olacak. Spor yaparken kilo artışı ve kas kütlesi konusunda bir etkisi, yada patlayıcı güce bir etkisi olup olmadığını yakından izleyeceğim nofapın.... bugün 2. günümdeyim size bastığım kilo ve ağırlık idmanlarının isimlerini değişkenlerle beraber 1 hafta sonunda ara ara yazmaya çalışacağım
Öncelikle ölçülerimi vermem gerekirse
25 Yaşındayım 174 boyunda 79 kg yüzde 19 yağ oranım var omuz 128 gögüs 114 bel 93
Bench press genel: 70kg *5 tekrar ) max 1rpm ( pek emin olmamakla birlikte sanırsam 90 kg basarım tek seferlik)
Squat Makine (120 kg 5 tekrar ) max 1rpm ( pek emin olmamakla birlikte sanırsam140 kg basarım tek seferlik)
Öncelikle ölçülerimi vermem gerekirse
25 Yaşındayım 174 boyunda 79 kg yüzde 19 yağ oranım var omuz 128 gögüs 114 bel 93
Bench press genel: 70kg *5 tekrar ) max 1rpm ( pek emin olmamakla birlikte sanırsam 90 kg basarım tek seferlik)
Squat Makine (120 kg 5 tekrar ) max 1rpm ( pek emin olmamakla birlikte sanırsam140 kg basarım tek seferlik)