Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

10 Günlük Meydan Okuma

Strafe

Jüpiter Yolcusu
Dostum ucundan kaçırmışım ben de katılmak istiyorum yazabilirsen iyi olur, yazamazsan canın sağolsun.

leftieaf1

Yeni Fapstronot
Dün yeni kayıt olduğum için ve hesabım daha onaylanmadığı için cevap yazamadım. Ben de sizlere katılamazsam da eşlik edicem.
Kendimden bir tavsiye de yatağa sadece uyku için girin, yatağa uyku dışında yattığımda pmo düşüncesi geliyor. Süreciniz daim olsun.

leftieaf1

Yeni Fapstronot
En uzun sürecim 6 gündü, bunu kırıp tamamen bırakmaya adıyorum. Sürece devam.

Strafe

Jüpiter Yolcusu
Sürece devam ediyorum

random

Venüs Yolcusu
Ben de devam ediyorum. Bunu başarabiliriz!

Aeron Bellatrix

Yeni Üye
Devam ediyorum. Ancak sınav haftam sebebiyle aşırı yoğun krizler geçirdim. Yenmek dileğiyle.

Bozan dostlarım her ne kadar isimleri gözükmeyecek olsa da sürece beraber devam edebiliriz. 5 günlük yapıp bozduysanız ikinci bir 5 günlük challenge size iyi gelmeye devam edecektir. En kötü ihtimalle sizi rutinde tutar (5 günde 1 yapma rutini gibi ki sağlık çevreleri tarafından sağlıklı mast sıklığıdır). Kendinizi koyup 2 günde bir veya her gün yapmaya başlamayın dostlarım.
Herkese bol şans (war cebeci)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6