Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

10 Günlük Meydan Okuma

random

Venüs Yolcusu
Olabilir dünyanın sonu değil tekrar dene dostum
Desteğin için çok sağol, tekrar deneyeceğim, daha güçlü bir şekilde kalkmaya çalışacağım. Bozmuş olsam bile bu meydan okumanın faydasını çok gördüm. Konuda da belirtiğim gibi uzun bir süredir 2-3 günleri geçemiyordum, meydan okuma başlatınca bana büyük bir motive kaynağı oldu. Uzun bir aradan sonra tekrar 1 haftayı aşabildim. Eminim ki benim gibi başka arkadaşlar da fayda görmüştür. Topluluğun aktif olması, birbirine kenetlenmesi bu yüzden çok önemlidir.

La Nuit étoilée

Ay Yolcusu
Desteğin için çok sağol, tekrar deneyeceğim, daha güçlü bir şekilde kalkmaya çalışacağım. Bozmuş olsam bile bu meydan okumanın faydasını çok gördüm. Konuda da belirtiğim gibi uzun bir süredir 2-3 günleri geçemiyordum, meydan okuma başlatınca bana büyük bir motive kaynağı oldu. Uzun bir aradan sonra tekrar 1 haftayı aşabildim. Eminim ki benim gibi başka arkadaşlar da fayda görmüştür. Topluluğun aktif olması, birbirine kenetlenmesi bu yüzden çok önemlidir.
bende bozdum güzeldi bence faydası oldu motive etti. ve birde gün saymıyordum bayadır. kolaylıklar

random

Venüs Yolcusu
Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın sabah kazananları ilan edeceğiz. Yarın saat 10'a kadar son raporunu vermeyenler otomatik olarak kaybetmiş sayılacak.

leftieaf1

Yeni Fapstronot
Pmo yaptığım zamanlar beynim ölü gibi, hedeflerimi gerçekleştirmek için beynimi öldürmek istemiyorum. Listede olamasamda ben de devam ediyorum.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6