Olabilir dünyanın sonu değil tekrar dene dostumSürecim bozuldu
Desteğin için çok sağol, tekrar deneyeceğim, daha güçlü bir şekilde kalkmaya çalışacağım. Bozmuş olsam bile bu meydan okumanın faydasını çok gördüm. Konuda da belirtiğim gibi uzun bir süredir 2-3 günleri geçemiyordum, meydan okuma başlatınca bana büyük bir motive kaynağı oldu. Uzun bir aradan sonra tekrar 1 haftayı aşabildim. Eminim ki benim gibi başka arkadaşlar da fayda görmüştür. Topluluğun aktif olması, birbirine kenetlenmesi bu yüzden çok önemlidir.Olabilir dünyanın sonu değil tekrar dene dostum
bende bozdum güzeldi bence faydası oldu motive etti. ve birde gün saymıyordum bayadır. kolaylıklarDesteğin için çok sağol, tekrar deneyeceğim, daha güçlü bir şekilde kalkmaya çalışacağım. Bozmuş olsam bile bu meydan okumanın faydasını çok gördüm. Konuda da belirtiğim gibi uzun bir süredir 2-3 günleri geçemiyordum, meydan okuma başlatınca bana büyük bir motive kaynağı oldu. Uzun bir aradan sonra tekrar 1 haftayı aşabildim. Eminim ki benim gibi başka arkadaşlar da fayda görmüştür. Topluluğun aktif olması, birbirine kenetlenmesi bu yüzden çok önemlidir.