Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

1000+ Günden Selamlar

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
Süreç sırasında yada sonrasında kız arkadaşım olmadı bu beni belkide daha rahatlatan durum olabilir :)
Benim süreç esnasında yada sonra olmadı lakin olsaydı napardım sana anlatayım
-Öncelikle hangi durumda olduğunu anlamak önemli kendinin ileri bağımlımısın vs bunu tespit etmek bence önemli
-Bunu yaptıktan sonra herkesin cinsel anlayışı ayrı buna birsey diyemem kimisi Evlilik ile cinsellik yaşar kimisi düzenli Evlenmeden
Eğer düzenli cinsellik yaşayan bir kişiysen partnerin ile cinsellik sorun olmayacaktır ama dozunu kacirmaman şartıyla çünkü bagimligi tetikleyebilir
Lakin ileri bagimliysan ve sex seni çok tetikliyorsa biraz sexe ara verebilirsin ama 2 li ilişkilerin bozulabilirmi kendine ve partnerine konuşman lazım çünkü böyle bir durum ortaya çıkabilir
-Yani bu durum senle ilgili bagimlik seviyen ilişki düzeyin partnerin ile sex hayatı seviyen onun tavrı bunlar üzerinde analiz yapmalısın
Ben sana burda ne desem tam doğru olmaz çünkü herkes ayrı bir yapıda ve pozisyonda oyuzden kendini ona gore programla
Ben öyle yapardım
Hocam peki hic yanasan eden kiz olmadimi surec icinde seninde ufak bi meyillendigin. Olduysa kesinlikle tavizsiz mi davrandin veya olma olasiligi olan durumlardan dahi uzaklasma iradesi mi sergilediniz

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
sorma sebebim size yakindi benimde surecim bi zamanlar boyle kiz erkek dengesi bulunmayan bi ortamda bulunmam hasebiyle gittigini dusunuyorum surecin

Patron.

Merkür Yolcusu
1200 gün yapmışssınız , ben de yapabilsem uçardım herhalde , sitede herkesin yaşını bilmiyorum ama forumda gördüğüm kadarı ile çoğu kişi 30 yaş altında , güzel yönü şu gençler problemi çok erken farketmiş ve çözmek için harekete geçmiş , ben 40+ oldum , tahminim 20+ yıl pmo var hesap edin durumumu , sürekli bozuyorum , ama yine deniyorum. sorunun ne zamandır farkındasın derseniz 10+ yıldırda farkındayım. Gün saymıyorum ama en son 2.haftadayım.
Destek almayı dene bence neverfapakademi bi ara kamp filan vardı şimdi varmı bilmiyorum bence bir bakabilirsin o tarafa
Allah yardımcın olsun
İnşallah kurtulursun bu illetten.

Patron.

Merkür Yolcusu
Hocam peki hic yanasan eden kiz olmadimi surec icinde seninde ufak bi meyillendigin. Olduysa kesinlikle tavizsiz mi davrandin veya olma olasiligi olan durumlardan dahi uzaklasma iradesi mi sergilediniz
Taviz vermedim kızlara odaklanmadim hayatta amacım ve hedefim var o yüzden kızların ilgilisinin bende farkındayım ilgilenen oluyor illa lakin kontrollü oluyorum çünkü şuanda kızlara odaklanacak halim yok suanda hedef amaç odaklı gittiğimden kızlarla ilgilenemedim fazla

Patron.

Merkür Yolcusu
sorma sebebim size yakindi benimde surecim bi zamanlar boyle kiz erkek dengesi bulunmayan bi ortamda bulunmam hasebiyle gittigini dusunuyorum surecin
Ortamda çok kız varsa amacın Gayen perspektifin olmalı aksi taktirde işler sarpa salabilir :)
Ortamlar elbet süreci kolaylaştırır yada zorlastirabilir
Lakin amacin hedefin kendi idealin saglam ise ortam full kız full açık olsun
Uykuda boşalırsın düzenli ama gene taviz vermessin
Oyuzden beyninin bahane üretmesine lütfen izin verme

nevergiveupp

Ay Yolcusu
Usta ben sınav senesinde olduğum için full evdeyim.Krizler geldiğinde dayanamıyorum illa gidip izliyorum veya bakıyorum.Tüm gün evde olan biri krizleri nasıl atlatabilir tavsiyelerin var mı

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
Ortamda çok kız varsa amacın Gayen perspektifin olmalı aksi taktirde işler sarpa salabilir :)
Ortamlar elbet süreci kolaylaştırır yada zorlastirabilir
Lakin amacin hedefin kendi idealin saglam ise ortam full kız full açık olsun
Uykuda boşalırsın düzenli ama gene taviz vermessin
Oyuzden beyninin bahane üretmesine lütfen izin verme
Cidden benimde uzun sure sergileyip korudugum ve ozendigim bir durus ve perspektif bu. tesekkur ederim cevaplariniz icin

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
Mesela guzel bi kiz olsa ve enerjini cabani ona harcasan bircok ihtimal var ve bu ihtimallerin hicbiri kendini gelistirmekten daha cazip degil. Orn en kotu ayrilmak , en iyiside ve zor bi ihtimal bi sure sana baglanmasini saglamak bu ihtimale ulasmak icin bile cok fazla enerji gerek , etrafta kendini gelistiren kisilerdende geri kalmak ve kizin alternatiflerini cogaltmaktan baska bir ise yaramaz.Fakat gelisime harcarsan enerjini belki bugun kisa vadeli bir odul alma ihtimali olmaz . Fakat belirli bir seviyeden sonra en iyi ihtimal yani ulasmak icin tum enerjini harcicagin sey cok daha kolaylasicak ve bu hic caba sarfetmeden olabilcek. Herturlu yani uzaklasmak en mantiklisi mantiksiz iliskilerden

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Taviz vermedim kızlara odaklanmadim hayatta amacım ve hedefim var o yüzden kızların ilgilisinin bende farkındayım ilgilenen oluyor illa lakin kontrollü oluyorum çünkü şuanda kızlara odaklanacak halim yok suanda hedef amaç odaklı gittiğimden kızlarla ilgilenemedim fazla
Ben geçen yıl bir kıza açıldım ama red yedim. Tam red yedim demeyimde B planinda sakladı beni. O zaman bu zamandır beni 100/100 seven bir kiza bile acilamadim. Travma oldu sanki 😕. Süreciminde en iyi zamanlarını o kızı sevdigimde geçirmiştim. 50 gün. O zamandan beri Max 7 gün dayandım depresyondayım galiba

Patron.

Merkür Yolcusu
Mesela guzel bi kiz olsa ve enerjini cabani ona harcasan bircok ihtimal var ve bu ihtimallerin hicbiri kendini gelistirmekten daha cazip degil. Orn en kotu ayrilmak , en iyiside ve zor bi ihtimal bi sure sana baglanmasini saglamak bu ihtimale ulasmak icin bile cok fazla enerji gerek , etrafta kendini gelistiren kisilerdende geri kalmak ve kizin alternatiflerini cogaltmaktan baska bir ise yaramaz.Fakat gelisime harcarsan enerjini belki bugun kisa vadeli bir odul alma ihtimali olmaz . Fakat belirli bir seviyeden sonra en iyi ihtimal yani ulasmak icin tum enerjini harcicagin sey cok daha kolaylasicak ve bu hic caba sarfetmeden olabilcek. Herturlu yani uzaklasmak en mantiklisi mantiksiz iliskilerden
Katılıyorum burada boş ilişki anlamsız sexlerden uzak durmak herzaman iyidir
Gerek benim dinim gereği
Gerekse Insani olarak dinden Bağımsız bakarsak gene aynı yola çıkıyor
Eşinle yapılan cinsellikten sorun çıkmaz(tabi onunda ayarı seviyesi var Hedonist uzak durulmalı tavsiyem aşırı doz sex)
Ama anlamsız boş ilişkiler sana zarar verir
Anlamlı birini bul anlam arayisina anlam katsın :)

Patron.

Merkür Yolcusu
Usta ben sınav senesinde olduğum için full evdeyim.Krizler geldiğinde dayanamıyorum illa gidip izliyorum veya bakıyorum.Tüm gün evde olan biri krizleri nasıl atlatabilir tavsiyelerin var mı
Aynı durumu bende yaşadım evde ders çalışırken çok defa krize girdim
Çok defa ders esnası yada sonrası masturbasyon yapmışımdır :))
Öncelikle şunu bilmen gerekiyor
Ders Çalışmak zihnini yorar ve pronfontal korteks yani irade merkezine baskı yapar
Buda özellikle bağımlı olan beynini hazza yöneltir ve pmo hissi uyandırır
Ne yapman lazım
-30 dk çalış 5 dk mola ver
-Su bol içmenin tavsiye ederim
-Kendine fazla yüklenme bence önemli olan uzun süre çalışmak değil verimli çalışmak bunu unutma
-Mental olarak kendini dinlendir spor yap Meditasyon yada kafe git 2 çay iç filan
-Kendine odul ver sıkı çalışıyorsan gezme eğlenme vs tarzı ödüller vermelisin
-Ve ders çalışmayı abartma verimli olmaya odaklan
Ben 4 saat çalışırım sen 8 ama ben daha çok öğrenirim verim önemli

Kolay gelsin

Patron.

Merkür Yolcusu
Ben geçen yıl bir kıza açıldım ama red yedim. Tam red yedim demeyimde B planinda sakladı beni. O zaman bu zamandır beni 100/100 seven bir kiza bile acilamadim. Travma oldu sanki 😕. Süreciminde en iyi zamanlarını o kızı sevdigimde geçirmiştim. 50 gün. O zamandan beri Max 7 gün dayandım depresyondayım galiba
Olur öyle şeyler çok takılma
O kız sende muhtemel sevgi hissini uyandırmıştır buda seni pmo uzak tutmuş olabilir
Kafanı toparla ileri düşün
Birde kızlara çok fazla değer verme
Yalnis anlama sev değer ver ama aşırı verme
Bu seni geri plana atar kendini zayıf yalnız ve birine muhtaç hissettirir bu hayatinin geri kalanında sana sorun çıkartır Patron demişti dersin sonra :)
O yüzden kızları takma hayat amaç gayen hedef uğrunda ilerle kızlar elbet seni bulur merak etme sen D
Bulmaz ise Takma yalnızlık kötü değil sen kendine değer verdikçe kendini sevdikçe aslında yalnızlık okadar kötü değilmiş hatta keyifliymis (Tabi ben partneri tercih ederim )
O yüzden rahat ol relax ol her zaman :)

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Olur öyle şeyler çok takılma
O kız sende muhtemel sevgi hissini uyandırmıştır buda seni pmo uzak tutmuş olabilir
Kafanı toparla ileri düşün
Birde kızlara çok fazla değer verme
Yalnis anlama sev değer ver ama aşırı verme
Bu seni geri plana atar kendini zayıf yalnız ve birine muhtaç hissettirir bu hayatinin geri kalanında sana sorun çıkartır Patron demişti dersin sonra :)
O yüzden kızları takma hayat amaç gayen hedef uğrunda ilerle kızlar elbet seni bulur merak etme sen D
Bulmaz ise Takma yalnızlık kötü değil sen kendine değer verdikçe kendini sevdikçe aslında yalnızlık okadar kötü değilmiş hatta keyifliymis (Tabi ben partneri tercih ederim )
O yüzden rahat ol relax ol her zaman :)
Ne güzel senin gibi insanlar var formda teşekkür ederim bu yaşımda buradaysam şanslıyım galiba <3

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6