değişenhayat
Yeni Fapstronot
Neverfap'te hard modundaydım, instagram kullanmıyordum pek fazla şekerle de aram yok size kendimde olan bitenleri anlatmadan önce şunu belirtmeliyim sırasıyla 1 hafta, 1 ay, 1 ay sürecini bozdum ama en sonunda pes etmemek için kendime söz verdim çünkü piksellere attırmak kendini tatmin etmeye çalışacak kadar utanç verici bir şey yok. Snapchat'te gördüğüm fotoğraflar beni süreçte tehlikeye sokan her şey onları gördüğümde yine o hisleri bastırıyordum kararlılığınızı süreçte arttırın ve sonuna kadar da kullanın. Gelelim kendime; 17 yaşındayım kızlara selam yazacak cesaretim vs. yoktu, göz teması kurmakta berbattım, okulda gelen kişiye günaydın demeye bile utanıyordum ve kendimde sürekli kusur buluyordum ve ağır bağımlıydım. İlk 2 hafta beni çok zorladı. Soğuk duş + soğuk kahve + meditasyon bunu yaptığımda bana ilaç gibi geliyordu, sonra faydalarını göremeye başladım; utangaçlığımı yendim özgüvenim arttı bu süreçte müzikle uğraştım, boksla ilgileniyordum(Bilen vardır Mike Tyson 5 yıl boyunca cinsel ilişkiye girmemiştir kariyer sürecinde örnek alınması gereken biri) kitaplar okudum, kişisel gelişimle uğraştım, derslerime çalıştım, yeni birileriyle tanışmaya başladım, Kızlarla özellikle sosyalleşmek amacıyla. Youtube da "nofap motivation" videoları da çok iyi geliyor . İlerleyen süreçlerde ne olur bilmem ama nofap'ın tamamıyla faydalı olduğunu söyleyemeyiz ama bağımlılıktan kurtulduğumu söyleyebilirim. Herkese süreçte başarılar.