23. Gün
Sporu bırakıyorum beyler hafifte olsa yapayım dedim yok olmuyor ya hakkını verip spor yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın. Onun dışında bu ara motivasyon kaybım var içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. gece yarısı uyanıp 2 saat ders çalıştım belki uykum gelir diye. Karıkızdan bir süre uzağım ve bu içimdeki kur yapma-sosyalleşme özelliğini köreltiyor. Olurda bir gün sahile felan inersem bir kız yol sorsa bile heyecanlanmaktan korkuyorum. İlk insanlar gibiyim bu aralar. Yaşlandığımı hissdiyorum . Büyükler hep geçmişten bahseder ya değerini bil derler. Yeni yeni ne demek istediklerini anlıyorum. Keşke her şeyi zamanında yapsaydım. En azından psikolojim bir şeyleri ertelemediğimden dolayı rahat olurdu ve hayatım tüm yüklerini aniden sırtıma almak zorunda kalmazdım. Örnek olarak kim 6 ayda tyt-ayt bitirip boğaziçini kazanacak. Daha once 4 sene yatmışım lisede şimdide 6 ayda bir mucize yaratmam lazım. Bunun tek bedeli beni soktuğu bu psikolojik baskı değil, Spordan kısıyorum, arkadaşlıktan kısıyorum, aileden kısıyorum, rahatlıktan kısıyorum ki tek odağım üniversite sınavı olsun. Kız desen,biriyle konuştum ve hani var ya o kadar iyi gidiyordu ki evlenebileceğim kız diyebilirim, anlayışlı sabırlı güzel. Ama ben ne yaptım. Sınava hazırlanıyorum diyip konuşmayı kestim ve o gece ağladım lan. Beyler bugün yaptığınız her şey karşınıza bir şekilde çıkıyor iyi ve ya kötü şekilde. Lisede hep kendime"At hırsızı umursamaz tipler bu hayatı daha guzel yaşıyor. Karıkızı onlar götürüyor, her yerde saygı duyuluyorlar" derdim. Evet bu dediklerim doğru ama bu kişilerden ileride bi cacık olmuyor. Oluyorsa istisna hayatını değiştirmeye çalışan varsa 1 2 kişi onlar hayvan gibi enerji harcayarak hafiften bi kurtarıyor. Bu arada bir ara kızla buluşmam lazım cinsel ilişki ve ya başka bir şey için değil. İçimde güzel bir his var ona karşı hani sarılsam bile yetiyor. İnsan sevdiğini becermez diyen insanlardanda değilim bu arada çünkü bir kızı becermezseniz o sizi becerir bunu zamanında ağır bi şekilde deneyimledim. Bu hayatın kuralı. Sen kıza güvenli bir sığınak olursun kız ise karşılığında sana cinsel ilişki sunar. Sen o seksi almazsan kız bilinçaltında " bu erkek değilmi lan" der ve yolu verir size. Kızların dediğine kulak asmayın bilinçaltlarına kulak asın (redpill)