strongenough
Curious
Ben varım!
Sıkıntı değil ekliyorum.Ama 27 Şubat'tan sonra başlayacağım. Önemli bir sınavım 26-sı. O yüzden
Tamam ekliyorum.Ben de katılmak isterim güzel bir meydan okuma olacak gibi görünüyor
Başlangıç tarihini yazdım.JohnnieWalker Lütfen meydan okumanın ne zaman başlayacağını ve rapor etme olacaksa rapor tarihlerini belirtiniz.
Katılabilirsiniz tabi.Şu an bir süreçteyim. Yine de katılabilir miyim?
Müzikler hoşuma gitti elinize sağlık indiriyorum teşekürler12james bond hayranıyım remastered yapmaya karar vermiştim. Orjinali dinleyebilirsiniz. Farksız oldu, Müzik hep yaparım. Birde jojo müziğini yapmıştım.
Tamam ekliyorum.Katılmak istiyorum
Utandım teşekkür ederim.Müzikler hoşuma gitti elinize sağlık indiriyorum teşekürler
Sorun yok, ekliyorum.Herşeye evetim ama 1. Madde en zoru onu yapmam imkansız
Harika, bende bülbül dağını ziyaret edicem.Rahmi Koç müzesine gitmeyi düşünüyorum bu hafta içinde ilk müzem olacak
Hayvanlar çiftliğini okumaya başladım bitince ressamlara bakacağım aklımda var bayaArkadaşlar meydan okuma nasıl geçiyor? Ben baya mutluyum baya bir ressam ve müze gezdim, birde en sevdiğim kitaplardan olan anthony robinsin icindeki devi keşfet kitabını okuyorum. Başarılı insanlar tanıdım com güzeldi.
Herhangi bir müze gezemiyorum. "Magdalena Ventura kocası ve oğlu ile" tablosunu inceledim. Ressam hirsutizme yakalanmış bir kadının oğlunu emzirmesini ve arkada, gölgede kalmış kocasını resm etmiş. Kadının yanında 2 tabela onlar hakkında bilgi veriyor.Arkadaşlar meydan okuma nasıl geçiyor? Ben baya mutluyum baya bir ressam ve müze gezdim, birde en sevdiğim kitaplardan olan anthony robinsin icindeki devi keşfet kitabını okuyorum. Başarılı insanlar tanıdım com güzeldi.