Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

30 Günlük Meydan Okuma

leftieaf1

Ay Yolcusu
30'lu günleri bir türlü göremedim, 20. günlerde hep bozdum. Bu sefer başaracağım. Pmoyu azalttığımdan beri kafam eskisi kadar uyuşuk değil. Tamamen yok edebilirim.

hakan_

Yeni Üye
Tarih olarak geç kaldım sanırım , ancak 10+ gündeyim , geçerli sayılırsa ben de katılmak istiyorum.

Buna katılmadan önce 10 günlük sürecim vardı, sadece dün akşam ufak bir kriz yaşadım ancak atlatmayı başardım. Gün içinde ders çalışırken cinsellik aklıma bile gelmiyor fakat havaların ısınmasıyla birlikte kampüste haliyle çeldirici pek çok unsur peydahlanmaya başladı. Gözlerimi sakınırsam bu süreçte başarılı olacağıma inancım tam.

JailBreak

Venüs Yolcusu
Beyler mesajlara en kısa sürede dönüş sağlayacağım.

SlaveToMaster

Münzevi Adam
Buna katılmadan önce 10 günlük sürecim vardı, sadece dün akşam ufak bir kriz yaşadım ancak atlatmayı başardım. Gün içinde ders çalışırken cinsellik aklıma bile gelmiyor fakat havaların ısınmasıyla birlikte kampüste haliyle çeldirici pek çok unsur peydahlanmaya başladı. Gözlerimi sakınırsam bu süreçte başarılı olacağıma inancım tam.
Üniversitede kızlar çok sıkıntı ya. Bazen görüyordum, bazıları çok açık saçık giyiniyorlardı. Neyse ki mezun olup o tür kızlarla karşılaşmaz oldum. Artık sadece NeverFap'ten mezun olması kaldı 😂

EldenWolf

Yeni Fapstronot
Süreci bozdum. Son çare barfiks çubuğuna kollarım çıkana kadar asılacam o olucak valla bıktım ya

oldschool

Hapishaneden Kaçan Savaşçı
Meydan Okuma Rozeti
Kampüsteki kızlar ilgini çekiyorsa güzel, o zaman gidip onları tavlamanın yollarını ararsın. Vücudunu geliştirirsin, hitabetini veya diksiyonunu düzeltirsin, hiç bişe yapamıyorsan dersleri iyi tutarsın onlar senden not almaya zaten gelir. Yani bir şekilde onlarla iletişime geçersin. Niye evde gidip masturbasyon yapasın ki dostum.

Ama sistem arızalıysa, herhangi bir durum bile seni masturbasyona iter. Otobüs şoförü para üstünü vermeyince sen de utanıp soramadıysan, bunu kafaya takar yine gece pmo ta düşersin.

Sistem arızası var çünkü bunu anlamanız lazım beyler. Bir yazılımcı gibi düşünün. Pc de bir arıza varsa bilgisayara suç bulmaz. Gider açar o programı nerede ne için hata vermiş log dosyalarından tespit eder. Sonra denemeye başlar çözüm üretir test eder, program stabil çalışıyor mu diye bakar ve çalışıyorsa güzel tamir olmuş demektir.

Bağımlı beyinde neden sistem arızası olur peki?

Çünkü beyin hamur gibidir, sizin sürekli ve tekrar tekrar yaptığınız alışkanlıklar beyninin şeklini evet fiziksel olarak şeklini yapısını değiştirir. Sen her şey normal zannedersin ama algılarda ciddi bir bozulma vardır çünkü beyin yapın bozulmuştut. Buna nöroplastisite denir.

Beyninizi dışardan elinizle şeklini değiştiremezsiniz, ama sürekli yaptığınız davranışlarla ve beslenmenizle beyin kimyanızı değiştirebilirsiniz.

kylewalker

Ay Yolcusu
4. güne girmek üzereyim. Bir talk show izlerken inanılmaz bir tetikleyici ile karşılaştım ve çok zorlandım düşünceler zihnimi kemirdi yapacak gibi oldum hemen açıp Kuran okudum bi süre sonra geçti. Şu anda kriz gibi pusuda bekliyor inşAllah devam edeceğiz ilk günler çok zor.

omer10line

Yeni Fapstronot
Rapor gününe az kaldı süreç gayet iyi gidiyor. Tetiklenebilme ihtimalim olan fotoğraflara bile bakmamaya başladım 😎
Zaten haftanın 5 günü çalışıyorum yorgunluktan pmo ya vakit kalmıyor, boş zamanlarımda tetikleyicilere dikkat etsem tamamdır bu iş 🤠

UyKuSuZuM

Venüs Yolcusu
Malesef bir televizyon dizisindeki tetikleyiciden çok etkilendim. Yatağa girdiğimde relapse oldum uygulamalae falan indirdim. Çok pişmanım lütfen siz bırakmayın tekrar başlatacağım
Kral hemen başla tekrar şakasız önemli olan ne kadar çabuk ayağa kalka bildiğin
Bende dün gece por yazıp sildim şans eseri hayattayım gibi hissediyorum YouTube yasak bana başta fitness izliyordum çaktırmadan kadın fitnessne döndü

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6