baybecerikli
Yeni Fapstronot
Ben okumuştum 1 sefer.Mesela kimler PBKY kitabını okuyup bitirdi bu güne kadar 1 kez bile okuyan kaç kişiyiz?
devamm
Ben okumuştum 1 sefer.Mesela kimler PBKY kitabını okuyup bitirdi bu güne kadar 1 kez bile okuyan kaç kişiyiz?
Üniversitede kızlar çok sıkıntı ya. Bazen görüyordum, bazıları çok açık saçık giyiniyorlardı. Neyse ki mezun olup o tür kızlarla karşılaşmaz oldum. Artık sadece NeverFap'ten mezun olması kaldıBuna katılmadan önce 10 günlük sürecim vardı, sadece dün akşam ufak bir kriz yaşadım ancak atlatmayı başardım. Gün içinde ders çalışırken cinsellik aklıma bile gelmiyor fakat havaların ısınmasıyla birlikte kampüste haliyle çeldirici pek çok unsur peydahlanmaya başladı. Gözlerimi sakınırsam bu süreçte başarılı olacağıma inancım tam.
Ne kadar sağlam batarsan o kadar şiddetli çıkarsın hocam yaralanmadan savaş kazanılmaz.Süreci bozdum. Son çare barfiks çubuğuna kollarım çıkana kadar asılacam o olucak valla bıktım ya
Kampüsteki kızlar ilgini çekiyorsa güzel, o zaman gidip onları tavlamanın yollarını ararsın. Vücudunu geliştirirsin, hitabetini veya diksiyonunu düzeltirsin, hiç bişe yapamıyorsan dersleri iyi tutarsın onlar senden not almaya zaten gelir. Yani bir şekilde onlarla iletişime geçersin. Niye evde gidip masturbasyon yapasın ki dostum.Buna katılmadan önce 10 günlük sürecim vardı, sadece dün akşam ufak bir kriz yaşadım ancak atlatmayı başardım. Gün içinde ders çalışırken cinsellik aklıma bile gelmiyor fakat havaların ısınmasıyla birlikte kampüste haliyle çeldirici pek çok unsur peydahlanmaya başladı. Gözlerimi sakınırsam bu süreçte başarılı olacağıma inancım tam.
Pes etmek yok, asker 🫡arkadaşlar ben kaybettim. en azından p izlemedim. notlarımı aldım,deneyimlendim, tekrar deniyorum. acemilik oldu bi tık. yine de yeni başladım bahanesini kullanmayacağım. güçlü kalın devam
Kral hemen başla tekrar şakasız önemli olan ne kadar çabuk ayağa kalka bildiğinMalesef bir televizyon dizisindeki tetikleyiciden çok etkilendim. Yatağa girdiğimde relapse oldum uygulamalae falan indirdim. Çok pişmanım lütfen siz bırakmayın tekrar başlatacağım