Benözgürbiriyiminhayaleti
Yeni Üye
Dostlar selamlar, sitenin eski üyelerindenim içinizden bilenler vardır belki,2019-2021 yılları arasında dönem dönem eski forumda ve burada sizlerle beraber mücadele ettim ama üst üste başarısız olunca o dönem yoğun anksiyetenin vs etkisiyle de pes edip mücadeleyi bırakmıştım. Bıraktıktan sonra genelde pozitif ivmelenen hayatım bir anda yerin dibine çakılınca eski yıllardaki depresif, asosyal, hayatta herhangi bir hedefi olmayan zamanını Pmoyla öldüren eski halime döndüm çünkü yıllar önce mücadeleyi bıraktığım iç düşmanım (pmo) harika bir fırsat yakaladı ve beni günden güne dibe doğru çekmeye başladı. Görmezden geldiğim iç düşmanımla tekrardan mücadele etmeye karar verdim. Hayat zorlu bir mücadele ,dışarıda yeterince düşman var ve ben içimdeki düşmanı(pmo) yenmeden bu düşmanlara karşı verdiğim hayat mücadelesinde başarılı olamam. Bu sebeple kasım ortasında başladığım nofap mücadelemde 24. güne girmiş bulunmaktayım ve bu defa hedefim hayatımın yarıdan fazlasını esir alan bu bağımlılıktan kalıcı olarak kurtulmaktır. Yoğun bir hayatım olduğu için foruma fazla giremesem de elimden geldiğince burada olup sizlerle birlikte zirveye yürümeyi hedefliyorum