Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

4 Yıl Sonra Yeniden Neverfap

Benözgürbiriyiminhayaleti

Yeni Fapstronot
Dostlar selamlar, sitenin eski üyelerindenim içinizden bilenler vardır belki,2019-2021 yılları arasında dönem dönem eski forumda ve burada sizlerle beraber mücadele ettim ama üst üste başarısız olunca o dönem yoğun anksiyetenin vs etkisiyle de pes edip mücadeleyi bırakmıştım. Bıraktıktan sonra genelde pozitif ivmelenen hayatım bir anda yerin dibine çakılınca eski yıllardaki depresif, asosyal, hayatta herhangi bir hedefi olmayan zamanını Pmoyla öldüren eski halime döndüm çünkü yıllar önce mücadeleyi bıraktığım iç düşmanım (pmo) harika bir fırsat yakaladı ve beni günden güne dibe doğru çekmeye başladı. Görmezden geldiğim iç düşmanımla tekrardan mücadele etmeye karar verdim. Hayat zorlu bir mücadele ,dışarıda yeterince düşman var ve ben içimdeki düşmanı(pmo) yenmeden bu düşmanlara karşı verdiğim hayat mücadelesinde başarılı olamam. Bu sebeple kasım ortasında başladığım nofap mücadelemde 24. güne girmiş bulunmaktayım ve bu defa hedefim hayatımın yarıdan fazlasını esir alan bu bağımlılıktan kalıcı olarak kurtulmaktır. Yoğun bir hayatım olduğu için foruma fazla giremesem de elimden geldiğince burada olup sizlerle birlikte zirveye yürümeyi hedefliyorum

Start

Yoda
Oo BÖB hoş geldin. Ben de vardım sen aktif olduğun zamanlar. Tabi ismim ToStarts'dı. Duyğulandım seni görünce. Kral geri dönmüş. Başarılar! Forum çok değişmiş be, seni hatırlayan yok sanırım. Nerede o eski günler..

Yeni Fapstronot
Oo BÖB hoş geldin. Ben de vardım sen aktif olduğun zamanlar. Tabi ismim ToStarts'dı. Duyğulandım seni görünce. Kral geri dönmüş. Başarılar! Forum çok değişmiş be, seni hatırlayan yok sanırım. Nerede o eski günler..
İsmini hatırladım. Eskilerden birini görünce hem seviniyorum hem de üzülüyorum,hepimize en kısa sürede başarılar

Gün 26

Enerjim önceki günlere göre biraz daha iyi, ruh halim her zamanki gibi çalkantılı şu an hayat akışımda belirsizlikler var, çalışma düzenim son derece yoğun, telefon kullanımım günlük 1-2 saat

Yeni Fapstronot
GÜN 27

Bugünlerde tetikleyicileee bakma isteğim önceki zamanlara göre önemli ölçüde azaldı ama bir önceki güne göre enerjim de daha düşüktü,üzerimde bir bitkinlik var

Yeni Fapstronot
Gün 31

İyi kötü bir ayı devirdim,bugünlerde flatlineda mıyım yoksa nezleden kaynaklı mı bilemiyorum yoğun halsizlik sıkıntısı çekiyorum.Yarın bozmazsam 14 yıllık bağımlılık hayatımda yaptığım en uzun nofap rekorunu kıracağım

Yeni Fapstronot
Gün 35

13 seneyi aşkın süredir bağımlıyım,2019 2021 yılları arasında forumda mücadele vermeye çalıştım ancak pek başarılı olamadım,bu iki yıl içinde sadece 2 defa 31 günlük sürecim,2 haftayı geçen 5 adet sürecim olmuştu.Yıllar sonra tekrardan başladığım bu süreçte pazartesi günü kendi rekorumu kırmış oldum.Bagımlılık süresinin uzun oluşu ,son zamanlarda hayatımında çoğu seyin yolunda gitmeyişi nedeniyle günlerim pek iyi geçmiyor ama bağımlılıklarımdan kurtulduğumda kendi hayatımı da düzelteceğime inandığım için sürecime durmadan devam ediyorum

Yeni Fapstronot
Gün 40

Flatline ,grip ,corona ne varsa enerjimiz dipte ama süreç olduğu yerden devam ediyor.Bugünlerde çok fazla şeker tüketmeye başladım,birazda bulunduğum yerin koşullarından kaynaklanıyor.Yine de şekeri kesmem gerekiyor

Start

Yoda
Gün 40

Flatline ,grip ,corona ne varsa enerjimiz dipte ama süreç olduğu yerden devam ediyor.Bugünlerde çok fazla şeker tüketmeye başladım,birazda bulunduğum yerin koşullarından kaynaklanıyor.Yine de şekeri kesmem gerekiyor
Böyle zamanlarda sinirlerini zorlamayan, rahat, ama vakit alan işler yapmak faydalı oluyor. Mesela, bahçe işleri, evi tamamen temizlemek, bisiklet sürmek bir süre, ve s. Bu zamanlar bir rahatlıyor insan. Ama aksi takdirde, uzun süre boş kalarak dinlenmek, çok fazla ekranla vakit öldürmek, ve s. zararlı ola biliyor. Ben bu dönemleri öyle geçmiştim.

Yeni Fapstronot
Böyle zamanlarda sinirlerini zorlamayan, rahat, ama vakit alan işler yapmak faydalı oluyor. Mesela, bahçe işleri, evi tamamen temizlemek, bisiklet sürmek bir süre, ve s. Bu zamanlar bir rahatlıyor insan. Ama aksi takdirde, uzun süre boş kalarak dinlenmek, çok fazla ekranla vakit öldürmek, ve s. zararlı ola biliyor. Ben bu dönemleri öyle geçmiştim.
Haklısın dostum,ekran süremi baya düşürdüm ,ekrana bakmak beyni çok fazla yoruyor,

Gün 43

Krizler önemli ölçude azaldı ama pandemi zamanında kazandığım gece yarısı kalkıp mast yapma alışkanlığının cezasını hala çekiyorum,uykum gecenin tam ortasında bölünüyor, mast yapmasam bile uykum dağılıyor uykusuz kalıyorum ,gündüz işte uykusuzluktan dolayı zorlanıyorum

Yeni Fapstronot
Gün 46

Dün ciddi bir kriz yaşadım ama bugün iyiyim.Düne kadar kendi rekorumu kırabilecek miyim derken bugün eski rekorumu 1.5 katlamışım.Akıllı telefon kullanmak zorunda olmasam çok daha temiz bir süreç geçirebilirdim,keşke 9 sene önce nofapi keşfettiğmde telefonumu tuşluya çevirip temiz biz süreçle mezun olurdum, hayatımın en güzel yılları olacak zamanlar heba olmamış olurdu.

Bir ağaç dikmek için en iyi zaman 20 sene öncesiydi. İkinci en iyi zaman ise şimdi...
Çin Atasözü

Son düzenleme:

Lazrail

Emektar Üye
Arkadaş bende diyorum yeni üyeye böyle bir isim kullanması için kim izin verir. Meğer hakikaten benözgürbiriyimmiş. Yani None. Profilinizde özelde hocam konularınıza ulaşılamıyor. Sizi motive etmek adına başarı hikayeniz vardır diye atacaktım ama bulamadım. Kim bilir belki 45 gün sonra ilk kez yazarsınız.

Yeni Fapstronot
Arkadaş bende diyorum yeni üyeye böyle bir isim kullanması için kim izin verir. Meğer hakikaten benözgürbiriyimmiş. Yani None. Profilinizde özelde hocam konularınıza ulaşılamıyor. Sizi motive etmek adına başarı hikayeniz vardır diye atacaktım ama bulamadım. Kim bilir belki 45 gün sonra ilk kez yazarsınız.
Eski hesabın görünürlüğünü tamamen özele çevirmiş olabilirim hatırlamıyorum ondan dolayi gözükmüyordur.4 yıldır nofap yapmıyordum onun için başarı hikayem henüz yok ama olacak

Yeni Fapstronot
Gün 48

2025 Aralık ayı ,2011 Agustosundan bu yana mastürbasyon yapmadan geçirdigim ilk ay oldu,daha önce 30 günü geçsem de mastürbasyonsuz geçirdiğim bir ay olmamıştı.14.5 sene sonra temiz bir ay geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum

Tüm neverfap ahalisinin sevdikleriyle birlikte,mutlu,huzurlu,bağımlılıklarından uzaklaştığı hedeflerine kavuştuğu sağlıklı ve güzel bir yıl geçirmesini diliyorum.Hepinizin yeni yılı kutlu olsun

Yeni Fapstronot
Gün 50

Son günlerde aklıma sürekli geçmiş pişmanlıklarım gelmeye başladı,sürekli bir iç hesaplaşma halindeyim,pişmanlıklar ve geçmişe özlem arasında boğulup kalıyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6