46.Gün'e Saat 5'e yakın uyandım. Uyanmam ile acı gerçek arasında kalmıştım. Ne olduysa nasıl olduysa uyku ile uyanıklık arası gibiydi uyanamadım gibi bir şey oldu. 47 Gündür instagram gibi tetikleyiciler yok ara sıra karşıma çıkan tetikleyiciler de kafamı çeviriyorum. İşin garip tarafı rüyamda instagram da dolaşırken olmuştu tam boşalma dan hemen sonra acı acı uyandım . Şu an çok üzüntülü hissediyorum sürecim sekteye uğradı diye. Biliyorum ki bu şeytanın bir vesvesesi. Enerjimizi bitiremediğimiz için oluyor bunlar tahminimce. Birde fazlaca tuvalet ihtiyacım var idi uyandığımda, işte en temel sebep bu da olabilirdi. Şeytanın bir oyunu da.Keşke tam o an gelmeden önce uyanabilseydim. Belki günün 9-10 saati uyumam idi sebep belki de kendimi beyin olarak da çok yormamam idi.
Sürecimi başa almayacağım. Bu bana bir mesaj olarak algılayacağım. Şu an kendimi kötü hissetsem de daha az uyku daha fazla çalışma yapacağım.
Mesajlar;
Daha fazla ders çalış
Daha az uyku.
Sürecin başından beri hata ettiklerim;
Sevdiğim yemekler de bile yemeyi kısmamak.
Gece olunca su içme isteğim olsa bile yatmadan su içmemek. (Biraz su içtim kesinlikle tuvalet ihtiyacı da baskı yapıyor.)
Youtube da zaman geçirmek ve karşınıza çıkan 3-5 tetikleyici'ye bile bakmasanız ki umursamıyordum bile bilinçaltına hemen işliyor.
Sürecimi başa almayacağım. Bu bana bir mesaj olarak algılayacağım. Şu an kendimi kötü hissetsem de daha az uyku daha fazla çalışma yapacağım.
Mesajlar;
Daha fazla ders çalış
Daha az uyku.
Sürecin başından beri hata ettiklerim;
Sevdiğim yemekler de bile yemeyi kısmamak.
Gece olunca su içme isteğim olsa bile yatmadan su içmemek. (Biraz su içtim kesinlikle tuvalet ihtiyacı da baskı yapıyor.)
Youtube da zaman geçirmek ve karşınıza çıkan 3-5 tetikleyici'ye bile bakmasanız ki umursamıyordum bile bilinçaltına hemen işliyor.