Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

6.5 Aylık Sürecimi Bozdum

mcqueen

Yeni Üye
6.5 aydır sürecimi devam ettiriyordum. Arada sadece bi edging ile uğraştım ama onu da atlattım. Onun dışında pek pürüz yoktu. Ta ki bu haftaya kadar. Bu hafta inanılmaz şekilde krizli geçti. Hiç yaşamadığım krizler yaşadım. Garip hissettim. Kurtulmaya çalıştım lakin kurtulamadım… Tabii ki tetikleyenler arasında boş zaman ve sosyal medya var. Ama bu yaşadıklarım öncekilere hiç benzemiyor. Takıntı derecesine çıktı. Dershaneye gidiyorum ve derste durduk yere aklıma geliyor, kütüphanede geliyor ama çok sıkıntılı geçiyor. Çünkü anlam veremiyorum. Her şeye tetikleniyorum. İçten içe buna son vermeliyim dedim çünkü eğer devam ederse kötü yerlere sapabilirim Allah muhafaza. Ama bu bahane de olabilir bilmiyorum. Sonuç olarak yaptım mı yaptım. Ama kötü hissettiğim asıl şey derslerime olan odağım ve dikkatim. İnşallah dağılmam. Bu ay kampa gidiyorum ve babam biriktirdiği parayı kampa verdi. Onu hayak kırıllığuna uğratmak istemiyorum.

Bundan sonrası için tavsiyesi olan, şunu yap şunu yapma dedikleriniz var mıdır?

Ayrıca toparlanma süresi tahmini ne kadardır?

Birakcam

Yeni Fapstronot
Toparlama kişiden kişiye değişir. Ben tamam düzgün hissediyorum dediğim an üzerinden 2 hafta geçmişti. Bundan sonra sürecini devam ettirmeye odaklan, bu sürecin sana kazandırdıklarını unutma ve onlara tutunmaya çalış. Başaracağız.

6.5 aydaki etkilerinden bahseder misin? Önce ve sonra şeklinde. Hem bize anlatır hem sen de hatırlamış olursun.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6