Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

90 Gün Seride Yeterli Değişiklik Görememe

Michelangelo

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar Nofap'te sonunda 90 günlük bir seriye ulaştım hatta 91 oldu ancak yeteri kadar değişiklik göremiyorum, Biraz Özgüven Kazandım, düşüncelerimde biraz değişiklik oldu, Enerjim Arttı Ve Beyin Sisi Geçti Ama 90 Günden beklediğim Etkiyi Alamadığımı Düşünüyorum, Nofap Sanki Biraz Beklentimin altında kaldı, ama bu bu 90 gün boyunca toplasan 10 gün falan Spor yaptım geri kalan günler de sadece yattım ve başka birşey yapmadım bundan dolayı istediğim verimi alamamış olabilirmiyim ?

drstrange

Yeni Fapstronot
Nofap mucize falan değil zaten. Nofap normal halinde olmanı sağlar. Pmonun verdiği zararları önler. Zaten çoğu kişinin amacı pmonun verdiği zararlardan kurtulmak.

UBERMAN

Son Alkimist
Arkadaşlar Nofap'te sonunda 90 günlük bir seriye ulaştım hatta 91 oldu ancak yeteri kadar değişiklik göremiyorum, Biraz Özgüven Kazandım, düşüncelerimde biraz değişiklik oldu, Enerjim Arttı Ve Beyin Sisi Geçti Ama 90 Günden beklediğim Etkiyi Alamadığımı Düşünüyorum, Nofap Sanki Biraz Beklentimin altında kaldı, ama bu bu 90 gün boyunca toplasan 10 gün falan Spor yaptım geri kalan günler de sadece yattım ve başka birşey yapmadım bundan dolayı istediğim verimi alamamış olabilirmiyim ?
NoFap seni - 'den 0'a çeker. +'ya geçmek için kendine bir yol çizmelisin. Bahsettiğin etkiler - Özgüven kazanma, enerjinin artması ve beyin sisi geçmesi - gerçekten çok iyi etkiler. Çoğu insanın sahip olmak için uğraştığı şeylere sahipsin kıymetini bil.

Süper güçlere inanmayı bırak. Bu özgüven patlamasını yaşayınca ben de süper güçlere inandım. Fakat bu sadece olağan bir şeydir.

Bunlarla beraber NoFap'e devam et.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6