Sosyal medyayı bırakmasan da İnstagram keşfetine girmeyi bırakmalısın . Çünkü orada karşına çok fazla tetikleyici çıkabilir bu da sürecini olumsuz etkiler. Ben bu sürece başlarken direk bunu da katı kurallarıma eklemiştim o yüzden tetiklenmem zor oldu sana da tavsiye ederim.26/0
Selam pazar günü yazıcam dedim ama ben daha günlük problemlerimi tam anlamıyla halledememişim ki ayrıca insanın herzaman öz eleştiri yapması gerek haftada bir analiz olayı saçmalıktı olsa olsa haftada bir rapor veririm neyse PMO yu bırakalı 26 gün oldu artık yeni bir hedefe başlıyorum çok klişe ama insanın zamanını etkileyen bir alışkanlık olan sosyal medyayı bırakıcam bu 26. günün yanında yazan sosyal medyadan uzak durulan gün sayısı olacak tabi kendime ait bazı istisnalar da olacak örneğin ders videoları için ya da bir fotoğraf paylaşmak istediğimde sosyal medyayı kullanıcam onun dışında zaman öldürmek için keşfette veya YouTubede asla dolaşmayacağım süreçi bozarsam sıfırlayacağım kendime hayatımı etkileyecek her yeni bir hedef koyduğumda buraya başka bir gün bölümü açıcam. Neverfap sadece PMO ya açılan bir savaş değil insanı tüketmeye itecek her şeye açılan bir savaş her şeyde kontrol sahibi olanların istedikleri gibi yaşıyoruz bizi tüketici yapmak istiyorlar kendimi bu kurulmuş sitemin dışına gücümün yettiği kadarıyla atıcam .
Katılıyorum çok fazla tetikleyici var gerçekten sadece keşfette değil YouTubede de var o an kendimi kontrol edebilisem de nereye kadar. Böyle giderse sürecimi bozabilir ayrıca beni çok daha rahatsız eden şey tam bir zaman öldürme makinası olmaları.Sosyal medyayı bırakmasan da İnstagram keşfetine girmeyi bırakmalısın . Çünkü orada karşına çok fazla tetikleyici çıkabilir bu da sürecini olumsuz etkiler. Ben bu sürece başlarken direk bunu da katı kurallarıma eklemiştim o yüzden tetiklenmem zor oldu sana da tavsiye ederim.