Ben senin sorumluluk sahibi olmadığını vurgulamadım sen gelip ne kadar sorumluluktan düşüp milleten yardım almak için konu açtın ve bende sana yardımcı olmak maksadıyla tavsiye verdim.
Senin anlamadığın şey şu 31 çekip üstüne 14 saat çalışanlar var sen 31 çekip o gün sadece 2 saat çalışıp (ne kadar çalıştığını bilmiyorum misal veriyorum) dikkatin dağılıyorsa farklı bir sorunun olabilir. Psikolojiden fazla anlıyor değilim ama bazı psikolojik sorunların odağa etkisini arkadaşların psikologa gidip olumlu sonuçlar aldığından biliyorum.
Ben insanlara deneyimlediklerimi anlatıyorum kendi deneyimlediğine mi inanırsın başkasının sana dediğine mi?
Evet evet sadece nofapin odağa etkisi olmadığımı söylediğim için neverfapin felsefesini tamamiyle karşı çıktım değil mi?
Bir bardağı al ve içine istediğin kadar su doldur. O bardak sadece alabildiğini alıyor, belli oldu. Bu sana son mesajım, bunu yazarken diğer mesajın geldi ona da cevap veriyorum.
Hayır paşam yardımcı olamadın ve gereksiz bir gerginlik yarattın ortada. Ben milletten nasıl bu illetten kurtulabileceğimi sordum, yanına da bağımlılığımın ağırlığını anlamaları için örnekler verdim. Sen gittin döndün dolaştın bir tane örneği bulup üstüne aşşağılayıcı bir tavırla mesajlar yazdın, senin deyişinle yardımcı oldun. Ayrıca arkadaş çevrene hayran kaldım her türden var maşallah paşam, inşallah sallama değildir bunlar
. Ben de sana deneyimlediğimi anlatıyorum yalan olsa bu kadar uğraşır mıydım seninle?
İlk 3 mesajın benim ders çalışmamaya bahane üretmem hakkında dönüp bak. Başından beri şu egonu kenara bırakıp düzgünce
"psikolojik destek al 31 ile olacak şey değil bu" desen fikrine saygı duyar eyvallah derdim zaten. Ama sen inatla,
hayır siz yanlış biliyorsunuz ben biliyorum siz kaybedeceksiniz triplerine giriyorsun,
4. mesajının son cümlesi. Gitmişsin son cümlede de manipülasyon yapmışsın bir kelimemden,
"düşünceyi fullden yıktın" demişim. Fullden yıkmadın ama gayette zarar verdin. Nofap dopamin sistemini onarmak üstüne kuruludur be kardeşim, sen diyorsunki çekmeye devam et kendini geliştir düzelirsin. Şimdi düşünceye nasıl bir zarar olduğunu anladın mı?
(diğer mesajın için) kendini küçük düşüren sensin günlerdir, okuduğunu anlamadan bir fikir sundun anne misali kol kanat açtın onu koruyorsun hala. Yardım isteyip çözüm isteme mevzusunu yukarıda açıkladım
(2. paragrafın başından 3. cümleye kadar). Yine kesin ve ben bilirim mesajı, belki neverfapla çözeceğim dostum nereden biliyorsun kahin misin? EVET EVET herkesin bünyesi aynı o la maz ya, bağışıklılık kazanmadılar dostum senin tek yumurta ikizinle olsa onunla bile dna'ların çok farklı elin adamıyla benim dna'm arasında ne kadar fark vardır sence? Bazı kişiler akciğer kanserine yatkın oluyorlar sigara içmeden pasif içicilikten kanser oluyorlar, başka biri günde yarı paket sigara içip 90'ına kadar yaşıyor, aynı şey. Sana alaycı üslup kullandım çünkü saygını korumadın. Argo kelimeler kullandın
"bir s*k yapamayanlar - k*çımı yırtmam" , aşşağılayıcı bir şekilde cevap yazdın, gerildin ve bende ona göre cevap verdim. Hayır ama sen gerçekten yardımcı olmaya çalışsan benim sorduğum sorudan o sonucu çıkartamazdın.
Bu kadarı yeterli, umarım diledikleriniz gerçekleşir ve güzel bir hayat geçirirsiniz. İyi günler, esenlikler.