Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Altın Işığın Maceraları (90+ Mezuniyet Yazısı)

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Hhahahaha,limitless ornegi harika.nofap gercekten oyle hissetriyor.
Kesinlikle o filmi izlerken dedim aha bu hap nofap :D
Tebriklerrrr.Şimdiye kadar okuduğum en güzel yazı biçimiydi.Darısı tüm fapstonotların başına.En büyük hayellerimizden birisi başarı hikayesi yazmak.Ve sen bunu başardın.Hayatında başarılar dilerim
Farklı bir anlatım biçimi denedim bir anda ilham geldi. Bende böyle güzel bir yazı yazacağımı beklemiyordum.
Lanet olsun,şu çocuğa sandviç filan verin diyordu.
Burada koptum.
Güzel bir yazı olmuş. 14 günaydın mesajı mı? Dur ekrana ekmek banayım bari. :DDD
Mutlu oldum ve tekrar hatırladım kendime sınır koymamalıyım.
Orada sandviç kısmında yazıyı bıraktım amaçsızca güldüm hahaah.
Skor olarak görmüyorum ama gerçekten daha önce doğru düzgün 1 tane kız arkadaşım yokken, birden bire 14 tane mesajı gördüm. Cidden o gün kendimi gerçek bir erkek gibi hissetmiştim.

Eff

Yoda
Bundan sonra bizi ne bekliyor. Forumu tamamen bırakıcak mısın? Arada girip insanlara tecrübelerini aktarıcak mısın?

GoldenLight

Bundan sonra bizi ne bekliyor. Forumu tamamen bırakıcak mısın? Arada girip insanlara tecrübelerini aktarıcak mısın?
2 ay sonra askere gideceğim o yüzden burada olacağım. Tecrübelerimi aktarmaya devam edeceğim inşallah.

Emir Hattab

Mutlaka !
Vay bee. Bir mezun daha. Senin için seviniyorum dostum. Zor olanı yaptın. Hayatının her alanında sana başarılar diliyorum. Tebrikler yoldaş ?

neverandnever

Yeni Fapstronot
tebrik ederim. fakat 2. flatline evresinin kendi kendine geçtiği izlenimi olmuş halbuki flatline'ı atlatmak için de ayrı mücadele etmek gerekiyor. mücadelesini sayılara bırakanlar flatline'da kalmaya mahkum.

GoldenLight

tebrik ederim. fakat 2. flatline evresinin kendi kendine geçtiği izlenimi olmuş halbuki flatline'ı atlatmak için de ayrı mücadele etmek gerekiyor. mücadelesini sayılara bırakanlar flatline'da kalmaya mahkum.
Dostum çok doğru demişsin. Bu flatline evresini atlatmak gerçekten zor. Köklü bir araştırma yaptım dediğin gibi 1 aydan tut 2 yıla bu evrede kalan bile var. Tabi ki de gün sayarak geçecek diye birşey yok aaa 90 gün oldu hemen bu etkiler niye geçmedi kafasında değilim. 90 gün bir eşik zaten önemli olan bundan sonra bozmadan disiplinli bir şekilde devam etmek. Pmo'yu hep sinsi bir yılana benzetirim. Nereden sokacağı belli olmaz.

neverandnever

Yeni Fapstronot
Dostum çok doğru demişsin. Bu flatline evresini atlatmak gerçekten zor. Köklü bir araştırma yaptım dediğin gibi 1 aydan tut 2 yıla bu evrede kalan bile var. Tabi ki de gün sayarak geçecek diye birşey yok aaa 90 gün oldu hemen bu etkiler niye geçmedi kafasında değilim. 90 gün bir eşik zaten önemli olan bundan sonra bozmadan disiplinli bir şekilde devam etmek. Pmo'yu hep sinsi bir yılana benzetirim. Nereden sokacağı belli olmaz.
çok doğru, umarım bu felsefeyle daha ileriye gidibiliriz. hayat hiçbir zaman mücadelenin bitmeyeceği bir arena. umarım başarın daim olur :)

Savascı

Deneyimli Üye
Tebrikler ilk mezun, bir savaşçı gibi mücadele edip galip oldun. Umarım bu süreç sonsuzluğa uzanır.

Dominfinitum

Yeni Fapstronot
Eline sağlık dostum. Bu anlattıklarınla ben dahil birçok kişiyi motive edeceksin. Bu motivasyon için teşekkürler.

SessizAdam

Jüpiter Yolcusu
Sağlam başarılı olmuşsun. 14 günaydın da maşallah , motive etti açıkçası :D

Bravo

Merkür Yolcusu
Tebrikler.Başarıların daim olsun

spartann

Venüs Yolcusu
Harika bir hikaye tebrik ederim. Yolun bahtın açık olsun.

GoldenLight

Yorumlarınız için teşekkür ederim beyler. Son durum askerlik görevimi yaptım ve bitirdim güzel anılar biriktirdim. Şu an farklı geliyor bana herşey, duygusuz ve boşlukta gibiyim sürecimi bozmadım çok şükür aradan baya zaman geçti 2 senedir bu süreçte devam etmekteyim. Faydalarını artık görmüyorum çünkü alıştım eski benliğimi artık hatırlayamıyorum ileri günlerde buraya yazı yazarım yine. Süreciniz daim olsun...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6