S
senV2.0degisimi
Misafir
neden 2 senedir debelenip duruyorum neden sürekli başarısız oluyorum anlamıyorum galiba ben bunca zaman annem mutlu olsun diye yaşamışım elimden en büyük motivasyonum alındı
Ve şunu da belirteyim sen her mast yaptığında anne ve babana da günah yazılıyor istersen araştır
Doğan Cüceloğlu belgeseli var forumda izler misin ? Örnek alabileceğin güzel bir insan. ?neden 2 senedir debelenip duruyorum neden sürekli başarısız oluyorum anlamıyorum galiba ben bunca zaman annem mutlu olsun diye yaşamışım elimden en büyük motivasyonum alındı
Annen yoksa baban var. Baban yoksa kardeşlerin var. Kardeşlerin yoksa akrabaların var. Akrabaların yoksa sen varsın.Doğan Cüceloğlu belgeseli var forumda izler misin ? Tek birsey söylemek istiyorum. Annen yoksa kimsen yok
neden 2 senedir debelenip duruyorum neden sürekli başarısız oluyorum anlamıyorum galiba ben bunca zaman annem mutlu olsun diye yaşamışım elimden en büyük motivasyonum alındı
O röportajı ben attım annesini küçükken kaybeden birinin hayata tutunuş hikayesini anlatıyor.Sen gittin ,en can alıcı yerini almışsın.Doğan Cüceloğlu bunu küçükken düşünüyormuş çünkü çevresinden destek görmemiş.Doğan Cüceloğlu belgeseli var forumda izler misin ? Tek birsey söylemek istiyorum. Annen yoksa kimsen yok
Halam 12 yaşında babasını kaybetti ve şuan MEB'de kamu avukatı olarak çalışıyor. YKS'de ilçe 2.si Türkiye'de ilk 2k yapmış biri. Şimdi senin için bazı olumsuzlukları bir kenara atıp başarıya koşma vakti. Bir de hikaye atıyım beni çok etkilemişti ;(kitap: başarılı öğrencinin motivasyon kitabı-Ahmet Yıldız)neden 2 senedir debelenip duruyorum neden sürekli başarısız oluyorum anlamıyorum galiba ben bunca zaman annem mutlu olsun diye yaşamışım elimden en büyük motivasyonum alındı