Meditasyon yapabilirsin. 5,4,3,2,1,0 diyerek derse odaklanmaya çalışabilirsin.Peki düşünceler için bir öneriniz olur mu ?
Geri dönüt verdiğin için teşekkür ederim.Bu tekniği bugün denedim ve normalden daha fazla verim aldım.Paylaşımın için teşekkür ederim.Kendi kanalımda da bunu paylaşıp insanların bilinçlenmesini sağlayacağım.Bugün 33 e kadar ve 55 e kadar olmak üzere iki seans yaptım çok iyiydi.Teşekkürler tekrardan
Gün içerisinde spor yapıyorsan o kadar zarar vermez. Yapmıyorsan evet ara verip biraz yürümek iyi gelecektir.Bence dersin başına oturamayanlar için, çabuk sıkılanlar ve konsantrasyonu bozulanlar için faydalı ama 40 -50 dk sonra bir ara verip hareket etmek lazım. Diyelim ki süper konsantre olduk 2.5 saat başından kalkmayalim mi? O kadar oturmak vücudumuza zarar vermez mi? Tabi uzun süreler için diyorum. Yoksa kısa süreli oturumlar çok faydalı bence.
11 dk çalıştık sonra 22 sonra 33 44 55 diye gidiyor ya bu arada asla youtube forum vb. yerlere bakmak yasak demi hocamGün içerisinde spor yapıyorsan o kadar zarar vermez. Yapmıyorsan evet ara verip biraz yürümek iyi gelecektir.
Elbette çünkü odağını kaybetmemelisin. Kalk ayağa dolaş. Bir bardak su iç.11 dk çalıştık sonra 22 sonra 33 44 55 diye gidiyor ya bu arada asla youtube forum vb. yerlere bakmak yasak demi hocam
tamamdırElbette çünkü odağını kaybetmemelisin. Kalk ayağa dolaş. Bir bardak su iç.