Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

Start

Yoda

74% Başarı - Flatline Days - Büyük Problem! - Acil Durum!​

Description​

Bu gün zor bir gündü. Başarılı olunan kısımlar vardı, lakin yine de tehlikeli limitin altında devam ediliyor. Sabah zamanında uyanamadım, 2 saat fazla uyudum. Kendimi çok yorğun ve tükenmiş hiss ediyordum. Sonrasında yavaş-yavaş sinirlerim gerilmeye başladı. Zaten, uyanıp yatakta beklerken dahi screen krizleri gelmeye başlamış, beynim sürekli telefonda bir şeye bakmak istiyordu. Lakin, telefona bakılmadı, sabah rutini ve sporu tamamlandı. Bunları yaparken sinirler oldukca gergindi. Sonrasında ekran süresini kahvaltıdan sonra 1 saat yaptım, çünki sinirlerim gergindi. Ekran zamanı bitince (dopamin için fazlaca oyalanınca) bulaşıkları yıkadım, yatağı değiştirdim, ve duş aldınm. Bunları yapmak bile sinirlerimi zorluyordu, çünki beynim çok güçlü bir geri-çekilme yaşıyordu ve hazz veren bir şey için çabalıyordu. Günortası yemeği sırasında ekrana kavuşunca kendine geldi, ama hala sinirler gergindi. Yemekten sonraki uyku 2 saat oldu. Normalde 45 dakikalık bir alarm vardı, lakin nasıl kapatmışım hatırlamıyorum. Sanki bütün gün ağır bir şey yapmışım gibi uyudum. Uyandıkdan sonra yine dopamin krizleri geldi. Haftanın analizini yapıcaktım, lakin bir türle beynim sakinleşmiyor, odaklanamıyordu. Ben de haftalık N tekrarını yaptıktan sonra kitap okudum. Kitapdan sonra derse geçtim ve bir türlü odaklanamadım. Meditasyondakı gibi sürekli dikkatim dağılıyor, sinirlerim aşırı geriliyordu. Üstelik, bu dersin disiplinleştirilememesi oldukca sinirlendiriyor. Genel olarak, sürec ve bağımlılık kontrolü sisteminde büyük boşluklar var ve ilerleme oldukca geriledi. Yarın bu sorunu çözücem! Ya da başarısız olucam!

Bu gün, krizler vardı. Gece bir şey oldu mu hatırlamıyorum, ama, sanırım, uykudayken yüzüstü uzanma oldu. Sabah yatakta beklemek çok büyük bir tehlikeydi ve bütün süreci bitire bilir bu sorun! Gün içerisinde tetikleyicilerden bir az etkilenme oldu ve bu konu da diger her şeyi gibi sistemden bozulmaya başlıyor. Yarın artık bu sorunlar çözülmeli! Çok tehlikeli bir durum!

Timeline​

26. Gün
Kritik Günler

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6