Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

Start

Yoda
Katılım
3 Ağu 2023
Mesajlar
606
Tepki puanı
533
Puanları
160

74% Başarı - Flatline Days - Büyük Problem! - Acil Durum!​

Description​

Bu gün zor bir gündü. Başarılı olunan kısımlar vardı, lakin yine de tehlikeli limitin altında devam ediliyor. Sabah zamanında uyanamadım, 2 saat fazla uyudum. Kendimi çok yorğun ve tükenmiş hiss ediyordum. Sonrasında yavaş-yavaş sinirlerim gerilmeye başladı. Zaten, uyanıp yatakta beklerken dahi screen krizleri gelmeye başlamış, beynim sürekli telefonda bir şeye bakmak istiyordu. Lakin, telefona bakılmadı, sabah rutini ve sporu tamamlandı. Bunları yaparken sinirler oldukca gergindi. Sonrasında ekran süresini kahvaltıdan sonra 1 saat yaptım, çünki sinirlerim gergindi. Ekran zamanı bitince (dopamin için fazlaca oyalanınca) bulaşıkları yıkadım, yatağı değiştirdim, ve duş aldınm. Bunları yapmak bile sinirlerimi zorluyordu, çünki beynim çok güçlü bir geri-çekilme yaşıyordu ve hazz veren bir şey için çabalıyordu. Günortası yemeği sırasında ekrana kavuşunca kendine geldi, ama hala sinirler gergindi. Yemekten sonraki uyku 2 saat oldu. Normalde 45 dakikalık bir alarm vardı, lakin nasıl kapatmışım hatırlamıyorum. Sanki bütün gün ağır bir şey yapmışım gibi uyudum. Uyandıkdan sonra yine dopamin krizleri geldi. Haftanın analizini yapıcaktım, lakin bir türle beynim sakinleşmiyor, odaklanamıyordu. Ben de haftalık N tekrarını yaptıktan sonra kitap okudum. Kitapdan sonra derse geçtim ve bir türlü odaklanamadım. Meditasyondakı gibi sürekli dikkatim dağılıyor, sinirlerim aşırı geriliyordu. Üstelik, bu dersin disiplinleştirilememesi oldukca sinirlendiriyor. Genel olarak, sürec ve bağımlılık kontrolü sisteminde büyük boşluklar var ve ilerleme oldukca geriledi. Yarın bu sorunu çözücem! Ya da başarısız olucam!

Bu gün, krizler vardı. Gece bir şey oldu mu hatırlamıyorum, ama, sanırım, uykudayken yüzüstü uzanma oldu. Sabah yatakta beklemek çok büyük bir tehlikeydi ve bütün süreci bitire bilir bu sorun! Gün içerisinde tetikleyicilerden bir az etkilenme oldu ve bu konu da diger her şeyi gibi sistemden bozulmaya başlıyor. Yarın artık bu sorunlar çözülmeli! Çok tehlikeli bir durum!

Timeline​

26. Gün
Kritik Günler
 

Start

Yoda
Katılım
3 Ağu 2023
Mesajlar
606
Tepki puanı
533
Puanları
160

75% Başarı - Flatline Days - Büyük Problem! - Acil Durum!​

Description​

Bu gün zor bir gündü. Lakin, kısmen başarılı oldu. Sabah zamanında uyanıp erken saatdeki derse gitdim. Üniversitede dağınık olsa da ders çalıştım. Lakin, bu şahsi sorunlar ve stress konusunu kontrol etmem gerek. Bir türlü odaklanamadım ve oldukca zorladım kendimi odaklanmaya. Eve geldikden sonra bir az vakit kaybettim. Bir saat bir matematik problemini düşündüm ve bunun kendisi de bir sorundan kaynaklanıyor. Spor da sinirlerim gerilmiş, mental olarak yorulmuştum. Zorlanarak bitirdikden sonra eve geldim ve duş almazdan önce iyice vakit kaybettim, düzensiz geçirdim zamanı. Yemekten sonra da ölü gibi uyumuşum. Şimdi ders çalışıp uyuycam ve yarın haftalık programı tamamlıycam. Bu sorunları çözmeden hiç bir ilerleme olamaz!

Bu gün, çok tehlikeli krizler vardı! Gece direkt ve çok güçlü dream krizleri geldi, direkt saldırdılar. Lakin, zorlanarak da olsa savaştım ve aldatıcı düşüncelere teslim olmadım. Yine de, gece yorğunluk yüzüstü uzandığımı, bilinçli olduğumu, ama kendimi düzelticek gücüm olmadığını hatırlıyorum. Günortasında da krizler güçlü şekilde devam etdi, tetikleyicilerin etkisi güçlendi, ve cinsel düşünceler artdı. Bu kriz durumundan çıkılmazsa, her şey mahv olucak! Çok tehlikeli bir durum!

Timeline​

27. Gün
Kritik Günler
 

Start

Yoda
Katılım
3 Ağu 2023
Mesajlar
606
Tepki puanı
533
Puanları
160

70% Başarı - Flatline Days - Büyük Problem! - Acil Durum!​

Description​

Bu gün kötü bir gündü. Sabah zamanında uyandım ve rutinleri tamamladım. Lakin, sabah sporunu yapamadım. Sinirlerim oldukca gergindi. Sonrasında düzensiz bir gün geçti. Üniversitede ders çalışdım, ama oldukca zorlanarak. Dikkatimi bir türlü toparlıyamıyor ve sinirlerim sürekli bozuluyordu. Diger sorunlar da eklenince buna, bütün sistem çökmeye başlıyordu. Üstelik, music2 kuralında çok ciddi taviz verildi son 2 günde ve bunun sonuçları çok ağır oldu ve olucak. Yürüyüş yazamanı AirPods-da müzik dinledim. Bu kural en temel kurallardandı ve bozulması sürece ciddi tehlikeye atdı. Genel olarak, her şey yokuş aşağı gidiyor ve derhal bir frenleme yapılmazsa, sonu çok kötü olucak.

Bu gün, çok tehlikeli krizler vardı! Gece ve günortasında direkt dream krizleri çok artdı. Üstelik, artık krizler dayanılamaz olmaya başlıyor. Her an bir taviz yaşana bilir. Tetikleyiciler ağırlaştı, sinirlerim bozuldu, ve sürekli aklımda cinsellik var. Derhal bu durum düzeltilmezse, sonu kötü olucak!

Timeline​

28. Gün
Kritik Günler
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst