stilyjanjer
Yeni Üye
Arkadaşlar buraya yatkın olduğumuz bazı olumsuzluklarımızın ruhsal nedenlerini yazıyorum. Her hastalığın ruhsal bir nedeni var. Kendinizde görduğünüz diğer olumsuzlukları yoruma yazın. Neyin sebep olduğunu ve kendinize nasıl şifa olabiliceğenizi yazıcağım. Olumlamalar veya ruhunuzda bir takım değişiklikler yapmak icin meditasyon yapmak olumsuzluklardan kurtulmayı sağlıyacaktır. Mesela herhangi bir bağımlılık sizin kendinizden kaçmanız kendinizi sevmeyi bilmemenizden kaynaklanabiliyor. Yıllar önce bir şekilde özgüveniniz sarsıldı veya aşağılandınız veya değersiz hissettirildiniz. bu tramva yıllar boyu bağımlılıklara surükleyebiliyor. tamamen geçmişteki tramvalarınıza odaklanıp o acıyı olumsuzluğu tekrar yaşamalısinız. sonra bu olumsuzluğu anlayış ve kabul seviyesine getirmek için tramvayı olumlamalısiniz. Bu olumsuzluğu bir başkasına açıklarsaniz bi dert ortağı edinirseniz psikoloğa da giderseniz daha hızlı olumsuzluğu giderirsiniz samimi bulduğunuz birisine açıklarsanız cok daha hızlı şifalanırsınız. Tramvayı ve yarattıği hastalık çarpıtmasını daha iyi şekilde nasıl iyileştirebiliceğinizi siz bilebilirsiniz.
Acı çekmek : (suçluluk duygusu)
Geçmişi sevgiyle bırakıyorum. Onlarda bende artık özgürüz. Huzur içindeyim.
Ağrılar, Sızılar: (Sevgiye hasret çekmek. Dokunulmayı özlemek.)
Astım: (Boğucu sevgi. Kendi bireyliğini, bağımsızlığını hissedememe. Kendini bastırılmış, boğulmuş hissetme. Bastırılmış ağlama.)
Aşırı Kiloluluk –şişmanlık : (Hayattan korkma. İncinme, aşağılanma, eleştiri veya cinsellikten korunma ihtiyacı duyma. Duygulardan kaçma. Güvensizlik ,kendini reddetme. Doyum arama.)
Ateş : (Yakıcı öfke.) Ben sevgi ve barışın sükunet dolu ifadesiyim.
Bacak sorunları:- Üst: (Çocukluk travmalarının etkisinden kurtulamamak.)
Bacak sorunları:- Alt: (Gelecek korkusu. Kıpırdamak istememek.)
Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve neşeyle ilerliyorum.
Bağımlıklar – tiryakilikler : (Kendinden kaçmak.Korku.Kendini sevmeyi bilmemek)
daha fazlası
Acı çekmek : (suçluluk duygusu)
Geçmişi sevgiyle bırakıyorum. Onlarda bende artık özgürüz. Huzur içindeyim.
Ağrılar, Sızılar: (Sevgiye hasret çekmek. Dokunulmayı özlemek.)
Astım: (Boğucu sevgi. Kendi bireyliğini, bağımsızlığını hissedememe. Kendini bastırılmış, boğulmuş hissetme. Bastırılmış ağlama.)
Aşırı Kiloluluk –şişmanlık : (Hayattan korkma. İncinme, aşağılanma, eleştiri veya cinsellikten korunma ihtiyacı duyma. Duygulardan kaçma. Güvensizlik ,kendini reddetme. Doyum arama.)
Ateş : (Yakıcı öfke.) Ben sevgi ve barışın sükunet dolu ifadesiyim.
Bacak sorunları:- Üst: (Çocukluk travmalarının etkisinden kurtulamamak.)
Bacak sorunları:- Alt: (Gelecek korkusu. Kıpırdamak istememek.)
Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve neşeyle ilerliyorum.
Bağımlıklar – tiryakilikler : (Kendinden kaçmak.Korku.Kendini sevmeyi bilmemek)
daha fazlası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.