7. gün
Geçen birkaç günde birkaç kriz atlattım ve nihayetinde bi haftayı bitirmiş oldum. Çeşitli alışkanlıklar elde etmeye çalışıyorum fakat iş saatlerim haftalık olarak değiştiği için bazen şirazem kayabiliyor. özellikle gece işten çıkarken nofap'ta daha çok zorlandığımı fark ettim. sanırım bu konuda yapabileceğim tek şey beni bekleyen sürecin ne kadar zor olduğuna kendimi hazırlamam. kriz olmadan başarının gelmesi imkansız, bunun bilincinde olmak gerekiyor. şu sıralar en büyük hedefim güzel bir spor programı oluşturmak. bazı zamanlar evde fazladan hareketsiz zamanlar geçirdiğimi de fark ettim. bu bir haftalık süreçte 2 defa 5'er dakikalık meditasyonlar yaptım ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. meditasyon ile ilgili çok fazla araştırma yaptım ama kısaca söylemek gerekirse meditasyon yaparken işin matematiğini hiç düşünmemeniz. yapmanız gereken tek şey bedeninizi ve ruhunuzu dinlemek. sizi üzen düşünceleri sadece bir izleyici olarak seyretmek. düşüncülerin etrafta dolanmasına izin verip onların hiçbirine odaklanmamak. yine atak geçirdiğim bir gecede ***fik düşüncülerin beni çok fazla etkilediğini hissetmeye başladığım anda, bu düşüncelerle savaşmayı bırakıp, beynimi kendi haline bıraktım. tüm bunlar ben yatakta uyumaya çalışırken olmuştu. demek istediğim kendinizi rahat hissettiğiniz her yerde bu tekniği kullanmanız gerektiği. neyse fazla uzatmayacağım, başarınız daim olsun.