Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bindik Bir Alamete..

neverandnever

Yeni Fapstronot
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
23
Tepki puanı
31
Puanları
14
Herkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra cinsel perhiz ve sosyal medyadan uzaklaşma kararı aldım. haftada veya ayda bir yazacağım bir günlük olacak. belki benimle aynı duyguları hisseden arkadaşlarıma yardımcı olur ileride yazacaklarım..
 

neverandnever

Yeni Fapstronot
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
23
Tepki puanı
31
Puanları
14
3. gün

İlk üç günde hedeflerim doğrultusunda çeşitli işler için mücadele ettiğimi söyleyebilirim. bu süreçte beni hayal kırıklığına uğratan olaylar yaşamama rağmen pes etmeyeceğime dair kendime telkinlerde buldum. Yabancı dil gelişimimi sağlamak adına hergün İngilizce günlük yazıyorum ve İngilizce podcastler dinliyorum. Gelişimin adım adım olacağının farkında olduğum için bir anda bir şeylerin değişmeyeceğinin farkındayım. Yaklaşık bir haftadır çeşitli sosyal medya uygulamalarının takibini bıraktım. Biraz bencilleşip "ben" odaklı olmaya başlayacağım. Hayat dediğimiz yolun engebeler ve yokuşlarla dolu olduğu malum bu yaşam süreci içerisinde her düşüşte bile kalkıp yola devam etmeyi öğrenmek en büyük idealim. Fakat insanın kendi amaçlarını yaratması kadar kutsal bir olay yok bana göre. Ne mutlu amacı olup da onu başarmak için fedakarlıkta bulunanlara..
 

neverandnever

Yeni Fapstronot
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
23
Tepki puanı
31
Puanları
14
7. gün

Geçen birkaç günde birkaç kriz atlattım ve nihayetinde bi haftayı bitirmiş oldum. Çeşitli alışkanlıklar elde etmeye çalışıyorum fakat iş saatlerim haftalık olarak değiştiği için bazen şirazem kayabiliyor. özellikle gece işten çıkarken nofap'ta daha çok zorlandığımı fark ettim. sanırım bu konuda yapabileceğim tek şey beni bekleyen sürecin ne kadar zor olduğuna kendimi hazırlamam. kriz olmadan başarının gelmesi imkansız, bunun bilincinde olmak gerekiyor. şu sıralar en büyük hedefim güzel bir spor programı oluşturmak. bazı zamanlar evde fazladan hareketsiz zamanlar geçirdiğimi de fark ettim. bu bir haftalık süreçte 2 defa 5'er dakikalık meditasyonlar yaptım ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. meditasyon ile ilgili çok fazla araştırma yaptım ama kısaca söylemek gerekirse meditasyon yaparken işin matematiğini hiç düşünmemeniz. yapmanız gereken tek şey bedeninizi ve ruhunuzu dinlemek. sizi üzen düşünceleri sadece bir izleyici olarak seyretmek. düşüncülerin etrafta dolanmasına izin verip onların hiçbirine odaklanmamak. yine atak geçirdiğim bir gecede ***fik düşüncülerin beni çok fazla etkilediğini hissetmeye başladığım anda, bu düşüncelerle savaşmayı bırakıp, beynimi kendi haline bıraktım. tüm bunlar ben yatakta uyumaya çalışırken olmuştu. demek istediğim kendinizi rahat hissettiğiniz her yerde bu tekniği kullanmanız gerektiği. neyse fazla uzatmayacağım, başarınız daim olsun.
 

neverandnever

Yeni Fapstronot
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
23
Tepki puanı
31
Puanları
14
10. gün

Nihayet 10. gün bitti. hedeflerimi adım adım gerçekleştirmeye çalışıyorum. krize dönüşebilecek fazlaca hayal geçti aklımdan ama hiç pes etmedim. evde tek başıma ve internetimin bol olduğu günlerde kendimi geliştirmeye çalıştım.
 

neverandnever

Yeni Fapstronot
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
23
Tepki puanı
31
Puanları
14
20. Gün

Onlarca defa krizlere başa çıktım. Halen temizim. Sosyal medyayı fazlaca kullanıyorum önüne geçmeye çalışacağım
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst