Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bir nofap sürecimi paylaşıyorum

Mistakes

Yeni Fapstronot
Katılım
11 Kas 2020
Mesajlar
27
Tepki puanı
19
Puanları
9
Gün saymıyordum. Hayatım da sanırım tükettiğim zararlı sayılabilecek şeyler diziler, Youtube, müzik ve şekerdi. Ama dizi harici ciddi tüketmiyordum. Sonra bazı sitelerde dekolteli ve abartı büyüklükte popo gördüğümde bakışım değişmişti. Gördüğüm kadının beni etkilemesi için dekoltesi yetmiyordu, hatta bana eksiklerini kapatma davranışı gibi geliyordu. Gün 20 falandı, ben kendimi ciddi anlamda geliştiriyordum. Kitap okuma, dil öğrenme gibi... O dönem kendimi ödül gibi hissediyordum, o kadın beni elde etmek için çaba sarf etmeliydi. O tek başına yeterli değildi.

Bu yapım o kadınları görünce erekte olmama bile neden olmuştu. 5 saniyeden fazla bakasım gelmiyordu, direkt geçiyordum çok yargılayıcı da değildim. Sadece "ben daha iyisini hak ediyorum" mentalitesi vardı.
"Ege fitness" bir videosunda da benzer bir şeyden bahsediyordu. Bu adam kesinlikle doğal olarak "alfa" o basketteki disiplini ilişkilerine vs. her şeyine yansımış. Bu kadınlar için çaba sarf etmeyelim anlamına geliyor ama sandığınız şekilde kadınlar için değil kendim için. O kadına zaman harcarım asla sahte olup onu tavlamaya çalışmam, onunla konuşurum sonra o beni tavlamaya çalışır.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst