Aynıyım kardeşim, dopamin reseptörlerim kökten gitmesinden korkuyorum belkide çoktan gittiler. Şuan en çok yaşadığım hissettiğim şeyler var acaba sizde böyle miydi?
1. Beyin sisi çok fazla var ilk fark ettiğim şey.
2. Odaklanma problemim var düşünceden düşünceye atlıyorum basım ağrılar giriyor, hayal kurma olayı özellikle müstehcen.
3. İnsanlardan kaçma sosyal ortamlardan kaçma ailemle bile muhabbeti kısa kesmek istiyorum odama çekilmek tek kalmak.
4. Uyuşukluk var eski halimi özler oldum sanki birdaha hiç duzelmeyecek gibiyim.
5. En çokta Bu korkutuyor, söyle bir düşünce var, yakın zamanda öleceğim cabalamanin ne faydası var, kitap okumaya çalışıyorum, gelen düşünce ne faydası olacak yakın zamanda ölceksin.
6. Herşey için geç kaldın, evet geç değil ancak zihnim inanmıyor reddediyor.
7. Umutsuzluk var, artık sosyal medyada Tv'de haber izleyemez hale geldim izlememek en iyisi ama artık umutsuzluk kronikleşti bende, kör olmuş gibiyim sanki başarılı insanlar doğar doğmaz bulunduğu mevkilere gelmis gibi görüyorum, bunlar zihnimin yanlış kodları sanırım bunu İzzet hocanın telkinin kodlamalards önemli olduğunu söylemişti, reklamlar gibi yada Ordu'da çalınan mehterin askerleri cesur yapması gibi vs... Sorunumu yazarken çözdüm demekki birde günlük tutmam gerekecek.