Eyvallah hocam bilgi için khan academiden devam ediyorum hali hazırda derslere proteinlerdeyimKhan Academy'nin Biyoloji dersleriZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Crash Course'un hızlandırılmış Biyoloji kursuZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Amaç insan biyolojisiyse direkt Evrim teorisine başlamanı öneririm hocam. Ya Evrim Ağacı'nın internet sitesindekiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.kısmından ya da Youtube kanalındakiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.konuya giriş yapılabilir.
Eyvallah hocam. Wp grubumuzun linkini atayım size siz zaten birara heralde gruptaydız yanlış hatrlamıyorsamEğer YKS biyoloji konusundan bahsediyorsan MUBA yayınları el kitabını alabilirsin ben beğendim. Yok, genel olarak ilgiliysen bunu kimse sana öğretemez, senin araştırma yapman gerekir. Ben biyoloji konusunda geniş bir genel kültüre sahip olduğumu düşünüyorum, istersen bana özel mesaj atabilirsin tartışırız bazı konular üzerine.
hala oradayımEyvallah hocam. Wp grubumuzun linkini atayım size siz zaten birara heralde gruptaydız yanlış hatrlamıyorsam
Hocam çok iyi olur valla benim için açıkcası eğer vakit ayırabilirseniz bòyle birşey içinKnk biyoloji konusunda sana yardımcı olabilirim. Ayt müfredatındaki ezberlemek zorunda kaldığın bazı olayları öğretebilirim. Biyoloji ve rehberlik konusunda krndime güvenirim. Hatta geçen sene 5 kişiye ders özel verdim.
Campbell, McGraw Hill, Lehninger, Guyton gibi kitaplar zaten harika kitaplar. Fakat kalınlar epey. Emek vermek şartBu arada campbell biyoloji baya manyak bir kaynak... Zamanı gelince ona da bakmanı tavsiye ederim.
Zirve noktasında... Kesinlikle katılıyorum. Belirli bir seviyeye geldikten sonra biyoloji bilen bir öğretmenden veya arkadaştan destek alınarak ve yeterince emek vererek faydalanmak mümkün...Campbell, McGraw Hill, Lehninger, Guyton gibi kitaplar zaten harika kitaplar. Fakat kalınlar epey. Emek vermek şart