Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bu "Filmi" İzlediniz Mi?

The White Rider

Emekli Moderatör
Katılım
28 Eki 2020
Mesajlar
223
Tepki puanı
781
Puanları
160
Merhaba arkadaşlar;

Uzun zaman önce izlediğim bir filmden bahsetmek istedim. Herhalde hepiniz de izlemişsinizdir diye düşünüyorum bu filmi. Bu film, rekor üstüne rekor kıran, çok yüksek bir izleyici kitlesine sahip bir film. Sizler de birilerinin tavsiyesiyle ya da orada burada gördüğünüz şeyler nedeniyle büyük ihtimalle kendinizi bu filmin içinde bulmuş olabilirsiniz. Filme genel olarak değindikten sonra, gelin bir de bu filmi en ince ayrıntısına kadar inceleyelim.

Bu film, herkes tarafından bilinen ve de maalesef ki duyarsızca izlenen bir film. Filmin içerisinde çok kolay bir şekilde milyonlarca kişiyle karşılaşabiliyorsunuz. Ve bu kişiler farklı kategorilerde ve de farklı şekillerde bir amaca hizmet sunuyorlar. O kişileri hemen yanınızda bulabiliyorsunuz.

O kişiler bazen küçük bir kız çocuğu, bazen küçük bir erkek çocuğu, bazen hayalleri satılmış bir kadın, bazen hayatını sürdürebilmek için zorunlu olarak bu filme giren bir kadın, bazen de birileri tarafından zorla satılan ve de zorla kullanılan her türlü insan olabiliyorlar.

Ve bu filmde, o küçük çocuklar henüz neyin ne olduğunu bilmeden, henüz hayatı anlayamadan, henüz hayatı yaşayamadan, beyinleri boyanarak onlara sonsuz bir mutluluk verecekmiş gibi gözüken ama onları sonsuz bir hüsrana uğratan sistemle karşılaşıyorlar. Bu film, o küçüklerin hayatını ellerinden alıyor, onlara yapay bir zevk sunuyor ve de hayatlarını tamamen karartıp, onların mutlu bir hayat yaşamalarına asla ama asla izin vermiyor. Çünkü o çocuklar kendilerini kirletilmiş hissediyorlar. Ama beyin boyandıktan sonra da iş işten geçmiş oluyor.

Peki ya bu filmdeki kadınlar? Daha genç yaşlarda kandırılıyorlar. Bazıları tehditle, bazıları şantajla, bazıları tecavüzle, bazıları suçlamayla, bazıları şiddetle ve bazıları da ölümle. İstemedikleri erkeklerle, nefret ettikleri kişilerle, sırf sistemin dayattığı para kazanma ve de yaşama arzusu nedeniyle aynı ortamda bulunuyorlar. Hiçbir his duymadan, sadece nefret ve de kötülük besleyerekten, yapmacık hareketlerle o vakitlerin geçmesini bekleyerekten o ortamlarda bulunuyorlar.

Kadınlar bu filmin başrolleri aslında. Yani odak noktaları. Hem izleyenin, hem de kazananın. Bu film genel olarak kadınlar üzerinden erkeklere hitap ediyor. Ve bu filmdeki kadınlar birer obje olarak kullanılıyorlar. Tecavüze uğruyorlar, şiddete maruz kalıyorlar. Gençlere, erkeklere de bunu aşılıyorlar. Kadını sadece cinsellikte kullanılabilecek bir oyuncak, üzerinde her istediğini yapabileceğin bir nesne, istediğinde vurabileceğin, istediğinde sevip üzerinde işkenceler uygulayabileceğin, istediğinde satabileceğin, istediğinde değişebileceğin, istediğin zaman her istediğini yapabileceğin ve de yaptırabileceğin bir nesne gibi gösteriyorlar.

Bu film, kadına şiddetin en büyük öncüsü olaraktan kendisine en çok izlenen filmler kategorisinde yer ediniyor. Erkekleri mutsuzluğa, kötü bir hayata sürüklüyor. Onlara kadınları obje olarak gösterip, onları şiddete sürüklüyor ve yine kadınları onlara daha üstün gösterip onları küçümsemeye çalışıyor. Onlara yapay bir hayat sunuyor. En mükemmel vücutları çalıp, hayatın böyle olduğunu göstermek istiyor.

Bu film, her iki cinsi de kıyaslamaya sürüklüyor. Kendilerini filmdeki karakterlerle karşılaştırmalarına, onlarla kendilerini kıyaslamalarına sebep oluyor. Ki bu film, bunu isteyerekten yapıyor. Kişiler normal hayatlarında, ilişkilerinde, bu filmden dolayı mutlu olamıyorlar, her şeyi toz pembe görüyorlar. Gerçek hayatın da, ilişkilerin de, o filmdeki gibi olacağını sanıyorlar. Ve sonunda da hüsrana uğruyorlar. Aslında bu filmin hayal ürünü olduğunu bilemiyorlar, fark edemiyorlar, uykularından uyanamıyorlar ve uyanmakta istemiyorlar.

Bu film, insanlara her türlü kişiyle ilişkiye girilebileceğini, ahlâksızlığın her türlüsünün gayet normal olduğunu; çocukların, kadınların, kimsesizlerin, muhtaçların her türlü şekilde kullanılabileceğini, cinselliğin her türlü yerde ve de her türlü şekilde yaşanılabileceğini ve de kullanılabileceğini aşılamak istiyor.

Peki ya filmin gençlerin kafalarını boyaması hakkında ne demeliyiz? Sadece orada kullanılan gençlerle mi sınırlı? Hayır. Bu izlenme rekorları kıran film her türlü kategoride, her türlü ilişkiyi ve de ahlâksızlığı gayet normal karşılıyor.
Onlara ırkçılığı öğretiyor. Beyaz ve siyahın bir olmadığını, bazılarının üstün ve bazılarının da alçak olduğunu öne sürüyor. Irkçılığı cinsellik üzerinden normal gösteriyor. Bu rekorlar kıran film, gençlere küçüklerle büyüklerin ilişkiye girebileceğini, kötülüğü ve de nefreti çok daha büyük olan ama anlatılması bile çok çok zor olan şeylerin gayet normal olduğunu gösteriyor ve de anlatıyor. Gençlere ileride olacak olan eşlerini veya sevgililerini satabileceklerini, aldatabileceklerini, istedikleri gibi kullanabileceklerini öğretiyor. Gençlere, kadınların adeta sadece onlara hizmet etmek için var olan bir cins olduğunu göstermek istiyor. Gençlere erkeklerle küçük yaşlarda ilişkiye girmenin gayet doğal olduğunu, bu film üzerinden onlara erkekleri baskıcı ve de yönlendirici göstermek istiyor. Sadece erkeklere kadınları obje olarak değil, kadınlara da erkekleri baskıcı, sahip ve de yönetici gibi göstermek ve de bu düşünceleri onlara aşılamak istiyor.

Bu film öyle bir şey ki, kendisini izleyen ve de içinde olan herkesi en berbat hale getiriyor. Bu film dünyada en çok izlenen film. En çok tıklanan, en çok aranan film. Bu film en çok istenen, en çok arzu edilen, rekorlar üstüne rekorlar kıran bir film. Bu film insanlara yine insanları alçakça gösteren, insanları birbirine düşüren ve de kötüleyen, insanların hayatlarını sömüren ama yinede de insanlar tarafından ayakta tutulan ve de fark edilmeksizin desteklenen bir film. Bu film, insanın fark etmeden kendisine ettiği bir ihanettir. Bu film, hayatları sömüren, insanları bitiren, onları umutsuz durumlara düşüren, ve her şeyden önce de onları öldüren ama onların kendilerini öldürdüklerini bilemedikleri bir filmdir.

Ne acıdır ki, bu film böyle bir şey işte. Peki bu filmi kalkındıranın, destekleyenin, arkasında duranın, ona para yedirenin, o çocukların hayatını batıranın, o kadınlara uzaktan şiddet uygulayanın, gençlerin hayatlarını sömürenin, ister erkek olsun ister de kadın olsun hayatlarını mahvedenin bizler olduğunu biliyor musunuz? Unutmayın ki, talep olmadan arz olamaz. Ve bu film de ayakta duramaz. Biz bu filmi izledikçe de onu hem ayakta tutuyoruz, hem de içindekilerini para bulmak için, hayata tutunabilmek için bu filme yönelmeleri adına onlara kötü bir destek veriyoruz. Ve bahsettiğim gibi yine ne acıdır ki; en çok izlenen, en çok tıklanan, en çok talep edilen, rekorlar üstüne rekorlar kıran film de, yine bu filmdir.

Peki soruyorum size; hayatları karartmanıza rağmen, hayatınızı karartmanıza rağmen izlediğiniz bu filmin isminin ne olduğunu biliyor musunuz?

İzlemeyin, İzletmeyin, İzlettirmeyin!
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Farkındalık oluşturan, akıcı güzel bir yazı. Kalemine sağlık.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst