EVLAD-I FATİHAN
Yeni Fapstronot
Yani şu sıralar biraz bunalımda gibiyim sizi ayağa kaldırıp bir şeyler yapmaya iten bir cümle söylerseniz çok mutlu olurum.
Sevdiğim insandan en ufak karşılıksız mesaj alamamak beni çok bozuyor. Zaten hayatımla yıldızım barışık değil ve çalışmaya karşı motivasyonsuzum. Birde böyle mevzular beni baya yıprattı...Yani şu sıralar biraz bunalımda gibiyim sizi ayağa kaldırıp bir şeyler yapmaya iten bir cümle söylerseniz çok mutlu olurum.
ne için yaşıyorsan yaşa ama modernizm ve kölelik için yaşama , özentilik yapma .Yani şu sıralar biraz bunalımda gibiyim sizi ayağa kaldırıp bir şeyler yapmaya iten bir cümle söylerseniz çok mutlu olurum.
sonunda neden çocuğa tokat attı ya? Hiç beklemiyordumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
spoiler için teşekkürler ?sonunda neden çocuğa tokat attı ya? Hiç beklemiyordum
Bu yazıyı okumanı tavsiye ederim:Yani şu sıralar biraz bunalımda gibiyim sizi ayağa kaldırıp bir şeyler yapmaya iten bir cümle söylerseniz çok mutlu olurum.
Güzel yazı ben okumuştum.Eline sağlıkBu yazıyı okumanı tavsiye ederim:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Ben bu yazıyı paylaşmıştım ama kaldırılımış sanırım.
Aslımda bunalımımın sebebi dini kimliğiminkaymaya başlamasından kaynaklanmaktaydı. Okuyunca bazı konular netleşmeye başladı.Bu yazıyı okumanı tavsiye ederim:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Ben bu yazıyı paylaşmıştım ama kaldırılımış sanırım.
Kendine gel ** demek istemiştirsonunda neden çocuğa tokat attı ya? Hiç beklemiyordum